Vacature: Senior PHP developer

LinkU zoekt ervaren PHP goeroes. Wil jij werken aan écht leuke online projecten, in een jong team vol slimme collega’s met prima arbeidsvoorwaarden?

Wij zoeken: een fulltime Senior PHP developer

Bedrijfsprofiel

Samen met onze klanten (o.a. De Persgroep, N.E.C. Nijmegen, Geef.nl, DLL, Schellens Bakkerijen) werken we aan het bereiken van online doelen. We geven advies over online strategie, ontwerpen websites, webapplicaties en webshops, bouwen deze met open source technologie (WordPress of Symfony2) en bieden razendsnelle service.

Inmiddels bevat ons portfolio honderden websites, webapplicaties en webshops. We hebben een mooi team dat samen zorgt voor de verdere naamsbekendheid en groei van ons bedrijf.

Bij LinkU krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je werkt o.a. met de volgende technieken:

 • PHP 5, OOP
 • Design patterns
 • Symfony2 en AngularJS
 • MySQL
 • Redis
 • Elastic search
 • Linux
 • Javascript
 • SOAP / RESTful API’s
 • HTML 5 / CSS 3
 • Jouw OS naar keuze

Wat zoeken we in jou?

 • HBO/WO werk denkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring met MySQL en PHP (OOP/MVC)
 • Bijhouden van de meest recent beschikbare technieken
 • Kennis van één of meer PHP MVC-frameworks
 • Enthousiast, gedreven en verantwoordelijk
 • Sociaal, communicatief en onderbouwd
 • Leergierig
 • Zelfstandig en initiatiefrijk
 • Je bent in staat om aan de hand van projectbeschrijvingen advies te geven t.a.v. scope, complexiteit en risico’s
 • Ervaring met Symfony2 is een pré

LinkU biedt je

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Voor ieder project wordt een team samengesteld waarin je volgens aan de slag gaat. Hierdoor is je werk afwisselend en word je blijvend uitgedaagd om mooie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten voor grote opdrachtgevers of een van onze eigen product spin-offs en startups.

Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de € 2.700 – € 3.800 per maand (met doorgroeimogelijkheden naar € 5.000 in de rol van Lead Symfony developer). Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar, krijgt een computer met OS naar keuze en kunt je kennis uitbreiden door het bezoeken van relevante events of cursussen.

Maar het belangrijkste is dat je bij LinkU terechtkomt in een geweldig team met de leukste en slimste programmeurs. Door allemaal elke dag een beetje beter te worden, proberen we een klein bedrijfje heel groot te maken.

Nog meer wensen? We denken graag met je mee om een zo ideaal mogelijke werksituatie te creëren.

Interesse?

Vertel ons waarom je denkt dat je bij ons past. Stuur ons alsjeblieft geen cv, maar vertel ons op welke projecten je trots bent en wat jouw rol daarin was. Ook GitHub-projecten of IT-projecten die je buiten je werk doet vinden we leuk om te horen.

Wil je meer informatie over ons bedrijf, de werkzaamheden, je potentiële collega’s of andere zaken? Bezoek dan onze website http://www.linku.nl, bel ons: 024-3000316 of stuur een e-mail naar info@linku.nl.

Voor de Werving & Selectie werken we exclusief samen met it-8 recruitment. Solliciteer hier.