Wij zoeken nieuwe collega’s

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Mocht één van de onderstaande vacatures iets voor je zijn of ken je iemand die wellicht een (nieuwe) functie zoekt dan hoor ik het graag. We belonen een gouden tip (als degene ook bij ons komt werken) met €1.000,-.

Wij zijn LinkU, gevestigd in een oude villa aan de St. Annastraat in Nijmegen. Wij werken met 13 mensen aan online projecten voor onze klanten en eigen initiatieven. We hebben veel uitdagende projecten; maatwerk online applicaties en grote sites (niet het standaard werk). Projecten waar voldoende budgetten beschikbaar zijn om technisch te experimenteren en écht mooie dingen te ontwikkelen. Dat vinden wij tenslotte ook leuk.

We werken voornamelijk voor wat grotere bedrijven (die hebben vaak iets meer budgetten) en startups. Voorbeelden zijn De Persgroep (o.a. Sportnieuws.nl), Visser Contactlenzen, Radboudumc, N.E.C, Ricoh etc. Veel klanten blijven de door ons ontwikkelde producten doorontwikkelen of leggen nieuwe projecten bij ons neer. Daardoor kennen we ze inmiddels goed en weten we wat we aan elkaar hebben.

Trots zijn we ook op ons team; dat is immers het hart van ons bedrijf. We steken veel tijd in persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We bezoeken regelmatig nationale en internationale conferenties om ons nieuwe mensen te leren kennen, ons vakgebied bij te houden en het vooral ook gezellig te hebben met elkaar. Tweewekelijks hebben we een demo-day, waarin projecten aan elkaar worden getoond. Maandelijks hebben we kennissessies waarin we externe experts uitnodigen om te praten over een onderwerp dat we interessant vinden (bv. Scrum, Test Automation, Marketing Automation, Holacracy, Machine Learning).

We werken bij LinkU met PHP, WordPress/Woocommerce, Symfony2, Angular2 en zijn op dit moment veel bezig met hybride apps (Ionic2, Firebase) en API strategieën. Ontwikkelaars hebben veel vrijheid en de meeste projecten worden opgepakt d.m.v. Scrum. Dat houdt in praktijk in dat er gestructureerd en gefocust kan worden gewerkt aan een project. Sinds we deze aanpak hebben geïmplementeerd is onze klantentevredenheid en medewerkerstevredenheid nog verder toegenomen.

We groeien; en daar zijn we trots op. Afgelopen jaar wonnen wij een FD Gazelle Award en daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om onze ambities waar te maken willen we ons team verder uitbreiden. We zijn op zoek naar de drie nieuwe collega’s met minimaal twee jaar praktijkervaring!

* Full stack developer (medior/senior); die het technisch beleid mee bepaalt, het team aanstuurt en begeleid (voor zover nodig), maar zeker ook zelf nog veel tijd kan ontwikkelen.

* Front-end/Angular developer (medior/senior)

* WordPress developer (lead, medior); Meerdere jaren ervaring met maatwerk WordPress development is een must.

* WordPress developer (junior); Ervaring met maatwerk WordPress development is een must.

We bieden je een goed salaris (€2.300 – €4.000, afhankelijk van je ervaring), doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, een laptop naar keuze, 25 vakantiedagen per jaar, veel vrijheid, plezier en geweldige collega’s. Interesse of ken je iemand waarvoor deze functies mogelijk interessant kunnen zijn? Stuur ons een berichtje!