Advies en projectmanagement

Je zult het wel met ons eens zijn dat, om jou goed te kunnen helpen, wij ons eerst goed moeten verdiepen in jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op die manier zorgen wij voor een stevige basis om op voort te borduren met onze kennis van de laatste online ontwikkelingen. Wellicht heb je al een idee voor een online product ter ondersteuning, verbetering of uitbreiding van jouw bedrijf. Of je vraagt je af of een website, webshop of applicatie wel de oplossing voor jouw bedrijf is. Wij adviseren jou hier graag over en nodigen jou daarom van harte uit om eens een kopje koffie te komen drinken.

Hoe weet LinkU wat jouw bedrijf nodig heeft?

Om een passend strategisch advies te kunnen geven is het van belang dat wij weten wat jij nodig hebt. Jij bezit de expertise binnen jouw vakgebied, wij binnen die van ons. Alleen door deze expertises te combineren kunnen wij tot een maatwerk advies komen waarmee jij de juiste keuzes kan maken. Bij de start van het project houden wij graag met jou een verdiepende meeting. Hieruit komt de informatie naar voren die wij nodig hebben om aan de slag te kunnen. Ook kunnen wij dan voorleggen welke mogelijkheden er zijn voor jouw vraag.

Meeting adviestraject LinkU
Resultaten Google Analytics
Hoe zorgt LinkU voor goed projectmanagement?

Uiteraard stopt het adviestraject niet na de ondertekening van de offerte. We nemen je tijdens de ontwerp- en ontwikkelfase mee in de stappen die we doorlopen. Wij leveren de kennis, kunde en technieken, jij hakt de knopen door. Om te zorgen dat je de goede keuzes kunt maken begeleiden, ondersteunen en adviseren wij je gedurende het gehele realisatietraject. Want niet alleen wij moeten trots zijn op het product. Jij gaat er resultaten mee boeken.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is interne communicatie zeer belangrijk, wij doen daarom aan dagelijkse besprekingen waarin iedereen up-to-date wordt gehouden en houden de communicatielijnen kort. Bovendien wordt er altijd veel gecommuniceerd met hostingpartijen en reclame- of marketingbureau’s. Wij bewaken de processen, doorlooptijden en communiceren dit naar je. We testen de software uitvoerig alvorens we jou ermee aan de slag laten gaan.

Bekijk hieronder onze succesvol doorlopen projecten