bedrijfsapplicatie ict automatisering

Bedrijfsapp

Automatiseren met een bedrijfsapp = effectiever werken. We zien veel kansen bij bedrijven om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij realiseren dit met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfsapplicaties.

Waarom een bedrijfsapp?

Er zijn veel standaard applicaties beschikbaar voor allerlei administratieve bedrijfsprocessen. Denk aan boekhoudsoftware en planning tools. Handig voor iedereen. Een bedrijfsapplicatie is echter uniek, want deze is op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Een bedrijfsapplicatie is tegenwoordig niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven. De kans is groot dat ook jouw bedrijf stappen kan maken met eigen software. Door te automatiseren, investeer je in effectiviteit:

  • Tijdsbesparing
  • Stroomlijnen van bedrijfsprocessen
  • Minder papierwerk, minder zoekwerk
  • Minder menselijke fouten
  • Verbeterde dienstverlening
  • Toegankelijkheid: altijd en overal digitaal

Tijd en geld besparen met een bedrijfsapplicatie

De voornaamste reden om te investeren in interne bedrijfsapplicaties is tijdsbesparing. Je neemt mensenwerk uit handen. Zo kunnen je werknemers zich richten op het echte werk en verdoen ze minder tijd aan randactiviteiten.

Een goed voorbeeld van een bedrijfsapplicatie die we hebben gemaakt, is ChemRADE. Met deze applicatie kunnen bedrijven de risico’s rondom het werken met gevaarlijke stoffen berekenen. Werknemers voeren data in en ChemRADE genereert direct een advies. Wat voorheen tijdrovend werk was, doet ChemRADE nu in een muisklik.

Meer weten over bedrijfsapplicatie ChemRADE?

Bekijk onze case
Afbeelding voor Veiliger omgaan met gevaarlijke stoffen dankzij webapplicatie ChemRADE®
Next lineVeiliger omgaan met gevaarlijke stoffen dankzij webapplicatie ChemRADE®

Automatiseren met een bedrijfsapp

Door werkzaamheden te digitaliseren maak je ook de weg vrij voor mobiele oplossingen. Bedenk wat voor mogelijkheden er ontstaan wanneer jouw bedrijfssoftware beschikbaar is als app op de smartphone.

Werknemers op locatie kunnen zo het papierwerk overslaan en direct gegevens synchroniseren met een database. Op elk moment kan informatie direct worden gedeeld en opgevraagd.

Als voorbeeld vertellen we graag over Visser. Voor deze contactlenzenspecialist hebben we een digitale transformatie uitgevoerd met een maatwerk bedrijfsapp, waarmee papierwerk volledig is gedigitaliseerd.

Meer weten over bedrijfsapplicatie Visser?

Bekijk de case
Afbeelding voor Van papier naar digitaal met een webapplicatie voor Visser Contactlenzen
Next lineVan papier naar digitaal met een webapplicatie voor Visser Contactlenzen

Verbeteren kennis en veiligheid

Een bedrijfsapplicatie kan worden ingezet om informatie snel bij de juiste mensen te krijgen. Op deze manier kunnen werknemers worden getraind, en kunnen bedrijfsprocessen sneller in gang worden gezet.

Voorbeeld? Voor het Radboudumc in Nijmegen hebben we de mobiele app CrisisNet ontwikkeld. Deze app leert werknemers van het ziekenhuis op een interactieve manier wat ze moeten doen bij een crisis. Wanneer een crisis daadwerkelijk uitbreekt, vindt het crisismanagement plaats binnen de app.

Meer weten over de bedrijfsapp CrisisNet?

Bekijk onze case
Afbeelding voor Kennis van Radboudumc-personeel verhogen met mobiele app CrisisNet
Next lineKennis van Radboudumc-personeel verhogen met mobiele app CrisisNet

Bedrijfsapplicatie laten maken?

Het is altijd verstandig om na te denken over digitale mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Dit is niet makkelijk. Gewoonte en bedrijfscultuur kunnen in de weg staan van groei en effectiviteit. Vandaar dat we graag onze kennis van ICT inzetten om met je mee te denken.

Ook angst voor verandering staat vaak in de weg van innovatie. Wij zien dit echter als een uitdaging om een oplossing te bedenken die naadloos integreert in een bedrijf. We doen onderzoek naar de gebruikers en zetten deze altijd centraal.

Bedrijfsapp maken? We sparren graag vrijblijvend met je over de mogelijkheden. Bekijk ook andere bedrijfsapplicaties die we hebben gerealiseerd.

Neem contact op Next line
Afbeelding voor Geert

Direct contact? Geert staat voor je klaar!