• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2018!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Banner for Bedrijfsapplicatie laten maken

Bedrijfsapplicatie laten maken

Automatiseren met een bedrijfsapplicatie = effectiever werken. We zien veel kansen bij bedrijven om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij realiseren dit met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfsapplicaties.

Maatwerk bedrijfsapplicatie

Er zijn veel standaard applicaties beschikbaar voor allerlei administratieve bedrijfsprocessen. Denk aan boekhoudsoftware en planning tools. Handig voor iedereen. Wil je echt stappen maken? Dan digitaliseer je jouw kernactiviteiten met een maatwerk bedrijfsapplicatie.

Een bedrijfsapplicatie is niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven. De kans is groot dat ook jouw bedrijf stappen kan maken met eigen software. Door te automatiseren investeer je in effectiviteit:

  • Tijdsbesparing
  • Stroomlijnen van bedrijfsprocessen
  • Minder papierwerk, minder zoekwerk
  • Minder menselijke fouten
  • Verbeterde dienstverlening
  • Toegankelijkheid: altijd en overal digitaal

Tijd en geld besparen met een bedrijfsapplicatie

De voornaamste reden om te investeren in interne bedrijfsapplicaties is tijdsbesparing. Je neemt mensenwerk uit handen. Zo kunnen je werknemers zich focussen op het echte werk en verdoen ze minder tijd aan randactiviteiten.

Een goed voorbeeld van een bedrijfsapplicatie die we hebben gemaakt, is ChemRADE. Met deze applicatie kunnen bedrijven de risico’s rondom het werken met gevaarlijke stoffen berekenen. Werknemers voeren data in en ChemRADE genereert direct een advies. Wat voorheen tijdrovend werk was, doet ChemRADE nu in een muisklik.

Meer weten over webapplicatie ChemRADE?

Bekijk onze case
Afbeelding voor Veiliger omgaan met gevaarlijke stoffen dankzij webapplicatie ChemRADE®
Next lineVeiliger omgaan met gevaarlijke stoffen dankzij webapplicatie ChemRADE®

Automatiseren met een bedrijfsapp

Door werkzaamheden te digitaliseren maak je ook de weg vrij voor mobiele oplossingen. Bedenk wat voor mogelijkheden er ontstaan wanneer jouw bedrijfssoftware beschikbaar is als app op de smartphone.

Werknemers op locatie kunnen zo het papierwerk overslaan en direct gegevens synchroniseren met een database. Op elk moment kan informatie direct worden gedeeld en opgevraagd.

Voorbeeld? Voor het Radboudumc in Nijmegen hebben we de bedrijfsapplicatie CrisisNet ontwikkeld. Deze app vertelt werknemers van het ziekenhuis wat ze moeten doen bij een crisis. Op elk moment kunnen werknemers hun kennis bijschaven via de smartphone.

Meer weten over de app CrisisNet?

Bekijk onze case
Afbeelding voor Kennis van Radboudumc-personeel verhogen met een mobiele app
Next lineKennis van Radboudumc-personeel verhogen met een mobiele app

Dienstverlening verbeteren met een webapplicatie

Niet alleen jijzelf, maar ook klanten kunnen baat hebben bij de automatisering van je dienstverlening. Laat klanten gebruik maken van een dashboard waar ze in kunnen loggen en hun eigen keuzes kunnen maken.

Dit is een win-win situatie. Jij bespaart tijd en werk, terwijl de klant snel en tevreden zijn eigen zaken regelt. De applicatie doet het werk.

Als voorbeeld vertellen we graag over Rootnet. Voor deze hostingpartij hebben we een bedrijfsapplicatie ontwikkelt waar klanten al hun zaken rondom hosting en domeinnamen kunnen regelen.

Heb ik baat bij een bedrijfsapplicatie?

Het is verstandig om altijd vraagtekens te zetten bij wat ‘gewoon’ is. Gewoonte en cultuur kunnen in de weg staan van groei en effectiviteit. Vandaar dat we graag onze kennis van ICT inzetten om met je mee te denken.

Ook gewenning en angst voor verandering staan soms in de weg van innovatie. Wij zien dit echter als een uitdaging om een oplossing te bedenken die naadloos integreert in een bedrijf. We doen onderzoek naar de gebruikers en zetten deze altijd centraal.

Ben je benieuwd naar een eigen bedrijfsapplicatie? We sparren graag vrijblijvend met je over de mogelijkheden.

Neem contact op Next line
Geert

Direct contact? Geert staat voor je klaar!

Fill 1 024 3000 316 info@linku.nl