LinkU blog

Soms schrijven we weleens iets. We houden je graag op de hoogte van de leuke dingen die we bedenken, maken en doen.

Engagement: zo bouw je aan waardevolle klantrelaties met de vierde fase van de buyer journey

De buyer journey helpt om de klantreis van de klant in beeld te brengen van kennismaking tot aankoop. Awareness, consideration en decision zijn de drie fases die we kennen. Maar wat doe je met een klant die de decision-fase heeft afgerond? Houdt de klantreis hier op? Ik denk van niet. Bestaande klanten wil je terugzien. Vandaar dat ik engagement introduceer, de vierde fase van de buyer journey.

Lees artikel
De voordelen van contentmarketing: meer klanten en langdurige relaties

Steeds meer organisaties omarmen de kracht van contentmarketing. Wanneer je jouw doelgroep op de juiste manier kan bereiken met interessante informatie, kun je waardevolle relaties opbouwen met je potentiële klanten. Maar hoe gaat dat allemaal in zijn werk? In dit blog lees je hoe contentmarketing jou kan helpen om een betere relatie op te bouwen met je doelgroep en hoe je er meer bezoekers mee kan trekken naar je online platform.

Lees artikel
Online marketing: wat het is en waarom jij het nodig hebt!

Online marketing (ookwel internetmarketing) is een belangrijk onderdeel geworden van elk bedrijf dat zijn doelgroep probeert te bereiken via het web. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie van elk online succesvol bedrijf. Maar wat is online marketing precies? En waarom zou jij baat hebben bij het opstellen en toepassen van een goede online marketingstrategie?

Lees artikel
Wat is SSL en waarom is het zo belangrijk?

Vanaf januari 2017 gaat Google websites met een beveiligde verbinding (https) voorrang geven in de zoekresultaten. Daarnaast gaat de internet browser Chrome vanaf januari 2017 een melding weergeven wanneer een website geen beveiligde verbinding heeft. Maar wat houdt dit nu precies in? En waarom is dit voor uw website belangrijk? Dat lees je hier.

Lees artikel
De mooiste website van Gelderland

Een unieke onthulling bij de lancering van de website van N.E.C. In het kader van de visie #SamenBeterNEC hebben we ervoor gezorgd dat de N.E.C. supporters konden bijdragen aan de onthulling van de mooiste website van Gelderland.

Lees artikel