• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2019!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Banner for Brand Book

Brand Book

We hebben een Brand Book ontworpen om onze huisstijl vast te leggen. Benieuwd naar ons Brand Book? Neem zelf een kijkje.

Wat is een brand book?

In een Brand Book (ook wel Brand Identity Book of Brand Manual) beschrijf je de kernwaarden, merkuitingen en andere guidelines van een merk. Samen vormen deze een huisstijl.

Inhoudelijk bevat een Brand Book verschillende branding-richtlijnen rondom communicatie, gebruik van het logo, lettertypes die je gebruikt (typografie) en regels rondom kleurgebruik en afbeeldingen.

Wij gebruiken een Brand Book om onze communicatie te stroomlijnen en het merk Linku te bewaken. Het is een naslagwerk waar onze designers altijd op terug kunnen vallen.

Brand Book voorbeeld

Benieuwd naar het Linku Brand Book? Download hieronder het pdf-bestand. Interesse in een eigen Brand Book of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Download Brand Book Next line

 

Personeelshandboek

Als aanvulling op het Brand book hebben we ook een personeelshandboek samengesteld. Hierin vertellen we meer over wie we zijn en wat we doen als webbureau. Meer weten? Bekijk het personeelshandboek voorbeeld.