Meesterlijk van Robert
Bij Robèrt

Thuis bakken onder leiding van Robèrt van Beckhoven

Afbeelding voor Merel Staal Afbeelding voor Jaap Jansen Afbeelding voor Ilse Löbker Afbeelding voor Koen van Susteren Afbeelding voor Andy Meerwaldt Afbeelding voor Joel Castillo Guerra
Merel, Jaap, Ilse, Koen, Andy en Joel hebben hieraan gewerkt.
Meesterlijk van Robèrt laat zoveel mogelijk mensen thuis genieten van bakken en de bakkerij. Met allerlei tools, praktische informatie en succesrecepten delen Robèrt van Beckhoven en zijn team hun liefde voor het vak met thuisbakkers.

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven vertaalt jarenlang vakmanschap in allerlei recepten om zoveel mogelijk thuisbakkers te inspireren en beter te laten bakken. Met het door ons ontwikkelde platform kunnen mensen thuis hun eigen niveau ontdekken. Niet alle recepten worden prijs gegeven, want bepaalde content is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

Het team achter Meesterlijk van Robèrt bepaalt welke content openbaar beschikbaar is en welke exclusief wordt gehouden. Hiervoor ontwikkelden we een ‘member-plugin’ voor het registreren van een account en het beheer van profielen, wachtwoorden en nieuwsbriefregistratie.

Homepage
Meesterlijk van Robert

Van bakkers

Voor thuisbakkers

Op dit platform inspireren Robèrt van Beckhoven en zijn team van bakkers en redacteuren de thuisbakkers. Het platform biedt allerlei recepten. Van brood, taart en cake tot soepen, pannenkoeken en snoep. Bovendien kan je letterlijk een kijkje in de keukens nemen.

Detailpagina

Uitgebreide filters

Voor recepten op maat

Zelf aan de slag met de uitdagende en heerlijke recepten van de enige Meester Patissier en Meester Boulanger van Nederland. Bakken op je eigen niveau, je favoriete brood, een keer hartig of juiste voor een specifieke gelegenheid. Het kan allemaal met de uitgebreide filteropties op de pagina Recepten. Een selectie van Robèrts favoriete ingrediënten en benodigde keukenmaterialen bestel je eenvoudig in de webshop.

Meesterlijk van Robert

Jouw eigen platform?

Wij bouwen 'm graag voor je.


Afbeelding voor Klaas

Direct even sparren? Vraag naar Klaas