Hekkelman krijgt een nieuwe website
Hekkelman

High traffic hekkelman.nl totaal vernieuwd

Afbeelding voor Arthur Baron Afbeelding voor Bram Verhart Afbeelding voor Fleur van Welie Afbeelding voor Jorre Spijker Afbeelding voor Koen van Susteren Afbeelding voor Leon Stoffels Afbeelding voor Nick Janssen
Arthur, Bram, Fleur, Jorre, Koen, Leon en Nick hebben hieraan gewerkt.
Het Nijmeegse Hekkelman advocaten en notarissen heeft sinds de zomer '22 een nieuwe website. Een high traffic website die een volledige metamorfose is ondergaan.

Duidelijk Hekkelman

Hekkelman notarissen is een toonaangevende en vertrouwde partner door hun duidelijke dienstverlening en organisatie. Een top 50 advocatenkantoor en top 10 notariskantoor met specialisten die klanten oplossings- en toekomstgerichte juridische adviezen geven met overtuigingskracht en op inhoud voor hen proceduren met Duidelijk Hekkelman als kompas.

  • DashboardHet nieuwe hekkelman.nl is ontwikkeld op basis van maatwerk WordPress.

hekkelman.nl Next line

Blogs hekkelman.nl
Sales slides van hekkelman.nl

Marktvergelijking

voor de beste partner

Al jaren is Linku digitaal partner, maar dat betekende niet dat wij vanzelfsprekend de nieuwe website ontwikkelden. Een marktvergelijking om te herijken welke partner na jaren van samenwerking het beste gekwalificeerd is voor deze job, was stap één. Linku overtuigde in de beginfase en het resultaat kan iedereen vanaf nu zien.

Experts mobiel hekkelman.nl

Van klassiek distribueren

naar conversieoptimalisatie

De vorige website werkte heel goed, mede door de onderliggende contentstrategie én -uitvoering van het team vanuit Hekkelman. Maar, het bedrijf wilde een nieuwe visuele koers inslaan —om zich nog beter te onderscheiden van haar concurrenten— met uiteraard de doorvertaling in het belangrijkste digitale kanaal. De nieuwe website moest ook meer converteren om aansluiting te vinden bij de doelstellingen en ambities van het kantoor. Met de livegang achter de rug, focussen we nu op meten en continue optimaliseren.

Experts van hekkelman.nl

Ambassadeurs

uithangbord van Hekkelman

Hekkelman onderscheidt zich van haar concurrenten door uitgebreide kennis en inhoud-gedreven specialisten. Naast blogs zijn de detailpagina’s van hun topspecialisten veelbezocht. Met een vast kleurenpalet per expertise geven we de ambassadeurs een duidelijke plek op het digitale platform. Gebruikers kunnen sneller de werkwijze, expertises, biografie of recente casussen van hun aanstaande advocaten bekijken en vergelijken.

 

Kijk eens aan mooi he

De website is één van onze belangrijkste marcom-kanalen. De website speelt een impactvolle rol in de customer journeys.

- Natasja van Eijsden, interim-marketing manager bij Hekkelman
Werken bij pagina van hekkelman.nl

Ambities waarmaken

met een werken-bij pagina

Werken bij Hekkelman betekent dat de specialist er echt voor moet gaan. Nieuwe portretfotografie die past bij het redesign sluit aan op de reis die het bedrijf wil presenteren aan werkzoekenden. Iedereen die bij Hekkelman werkt heeft
ambities, maar de route daarnaartoe is per persoon anders. Dit onderdeel is de rode draad van dit onderdeel en zie je in subtiele grafische elementen terug. Op deze manier dragen wij bij aan de employer branding van het Nijmeegse advocaten- en notarissenkantoor.

Homepage van hekkelman.nl

Ook toe aan een redesign?

We denken graag met je mee
Afbeelding voor Klaas

Sparren? Vraag naar Klaas