Website en -shop integratie voor Jansen Totaal Wonen

Alles voor een fijn thuis vind je bij Jansen Totaal Wonen.
Homepage op macbook van Jansen Totaal Wonen
+78%
meer pagina's per sessie
icon
webshop integratie
icon
Magento-koppeling

In het kort

Met een oppervlakte van ruim 15.000 m2 verdeeld over verschillende winkels is Jansen Totaal Wonen een bekend begrip in Huissen en omstreken. Met de ontwikkeling van de website en onze maatwerk-connector met de shop realiseren we ook digitale groei.
Team
Arthur
Sander
Marley
Thomas van de Ven
Opdrachtgever

Jansen Totaal Wonen

Expertise

Website
User Experience

Technieken

WordPress
API-koppeling
Magento

Jansen Totaal Wonen website · Jansen Totaal Wonen website · Jansen Totaal Wonen websiteCover afbeelding voor Website en -shop integratie voor Jansen Totaal WonenJansen Totaal Wonen website · Jansen Totaal Wonen website · Jansen Totaal Wonen website

Een beter platform voor Jansen Totaal Wonen

In de vestigingen is er voldoende ruimte om klanten te inspireren op het gebied van wonen, slapen en keukens. Hoe vertaalt zich dat naar online?

Uitdaging

De grootte van het bedrijf betekent dat de website moet voorzien in veel content. Aan ons de uitdaging om het design en die content in balans te brengen en de bezoekers te overtuigen van de kwaliteit en service die Jansen Totaal Wonen te bieden heeft.

Oplossing

De nieuwe website brengt het aanbod van Jansen Totaal Wonen online tot leven. Dankzij de Magento-koppeling blijft het aanbod altijd actueel en hoeven werknemers producten niet op meerdere plekken te verwerken.

jansen totaal wonen 2 phone mockups
Adviesgesprekken

Persoonlijke aandacht

Drie ruime categorieën aan woonshoppen zijn beheersbaar gemaakt voor hun contentmakers met een overzichtelijk CMS van WordPress en de producten die uit Magento komen. Met de persoonlijke aandacht van hun verkoopspecialisten zoeken ze samen met hun bezoekers naar de vervulling van hun woondroom.

Cover afbeelding voor Website en -shop integratie voor Jansen Totaal Wonen
Magento API

Maatwerk connector

Alle producten staan in een externe webshop die ontwikkeld is in Magento 2.0. Door onze maatwerk-koppeling met de Magento API toont de website de juiste producten op de juiste pagina. Producten, labels en de status zijn voorbeeld-waarden die we ophalen uit de shop en tonen aan de gebruiker. Op deze manier kunnen we de sfeer neerzetten die het platform verdient.

Productfiler van jansentotaalwonen.nl

Feilloze overgang

Ook de URL-structuur is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Als bezoeker merk je niets in de gebruikerservaring of snelheid wanneer de data uit WordPress of Magento gepresenteerd wordt.

Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316