Thuis bakken onder leiding van Robèrt van Beckhoven

Ontdek recepten van de leukste patissier van Nederland.
meesterlijk homepage mockup
175+
recepten van Robért
icon
ontwikkeling plugin
icon
koppeling Abonnementenland

In het kort

Meesterlijk van Robèrt laat zoveel mogelijk mensen thuis genieten van bakken en de bakkerij. Met allerlei tools, praktische informatie en succesrecepten delen Robèrt van Beckhoven en zijn team hun liefde voor het vak met thuisbakkers. Linku deelt deze passie met de ontwikkeling van het online platform.
Team
Jaap
Profielfoto van Merel
Koen
Arthur
Andy
Nick
Opdrachtgever

Robèrt van Beckhoven

Expertises

Websites
User Experience
Online platform

Technieken

WordPress
API koppeling
Plugin ontwikkeling

Meesterlijk van Robèrt website · Meesterlijk van Robèrt website · Meesterlijk van Robèrt websitemeesterlijk van robert scroll imageMeesterlijk van Robèrt website · Meesterlijk van Robèrt website · Meesterlijk van Robèrt website

Een online platform voor thuisbakkers

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven vertaalt jarenlang vakmanschap in allerlei recepten om zoveel mogelijk thuisbakkers te inspireren en beter te laten bakken. Het was tijd om de digitale mogelijkheden daarin verder te verkennen.

Uitdaging

Het nieuwe platform moest vanaf de grond worden opgebouwd met het magazine als basis. Dat vroeg om een passende strategie om de community snel te laten groeien. Bovendien moesten bezoekers voldoende gemotiveerd worden om te registreren. Ook bestond de wens om betaalde content aan te bieden, om zodoende een online verdienmodel te ontwikkelen voor het magazinemerk Meesterlijk.

Oplossing

Met het door ons ontwikkelde receptenplatform Meesterlijkvanrobert.nl ontdekken mensen thuis hun eigen bakniveau. Niet alle recepten worden prijs gegeven: de website bevat afgeschermde content die enkel beschikbaar is geregistreerde en betaalde gebruikers. Hiermee maken we het merk Meesterlijk ook online winstgevend.

Inspiratieplatform

Van bakkers voor thuisbakkers

Op dit online platform inspireren Robèrt van Beckhoven en zijn team van bakkers en redacteuren de thuisbakkers. Het platform biedt allerlei recepten. Van brood, taart en cake tot soepen, pannenkoeken en snoep. Bovendien kan je letterlijk een kijkje in de keukens nemen.

meesterlijk recept filter mobiel
Member plugin

Exclusieve recepten voor leden

Het team achter Meesterlijk van Robèrt bepaalt welke content openbaar beschikbaar is en welke exclusief wordt gehouden voor (betaalde) leden. Hiervoor ontwikkelden we een ‘member-plugin’ voor het registreren van een account en het beheer van profielen, wachtwoorden en nieuwsbriefregistratie.

Cover afbeelding voor Thuis bakken onder leiding van Robèrt van Beckhoven
Uitgebreide filters

Recepten op maat

Zelf aan de slag met de uitdagende en heerlijke recepten van de enige Meester Patissier en Meester Boulanger van Nederland. Bakken op je eigen niveau, je favoriete brood, een keer hartig of juiste voor een specifieke gelegenheid. Het kan allemaal met de uitgebreide filteropties op de pagina Recepten. Een selectie van Robèrts favoriete ingrediënten en benodigde keukenmaterialen bestel je eenvoudig in de webshop.

Cover afbeelding voor Thuis bakken onder leiding van Robèrt van Beckhoven
Doorontwikkeling

Bijrobert.nl

We blijven de online presentatie van Robèrt verder ontwikkelen. Zo hebben we ook de website Bijrobert.nl vernieuwd.

Cover afbeelding voor Thuis bakken onder leiding van Robèrt van Beckhoven
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316