• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
  • MedalGenomineerd FD Gazellen 2017
Website

Een informatieve website voor ouders, leerlingen en leraren

Projectteam Arthur Baron Jules Verdijk Thomas Blom Annemarie van Basten
Het Montessori College is een middelbare school met drie vestigingen in en rondom Nijmegen. Alle doelgroepen komen samen op de website die wij hebben ontwikkeld.

Het doel van de nieuwe website was om grote hoeveelheden informatie onder te brengen in een overzichtelijke structuur. Dat is gelukt. Op de website vinden ouders, (toekomstige) leerlingen, leraren en andere medewerkers binnen een paar klikken de informatie die ze zoeken.

Een mooi welkom

Met een contentcollage

Bij het bezoeken van de nieuwe website worden bezoekers verwelkomd door een dynamische contentcollage gevuld met foto’s, video en tekst. Deze is door Montessori zelf makkelijk aan te passen.

  • QuickSimpele navigatie
  • Person lineSpeels en gebruiksvriendelijk
  • DashboardHerbruikbare bouwstenen
Preview van Montessoricollege.nl: een website voor jong en oud

Leerlingen in beeld

Met een Google Maps-koppeling

Met behulp van de Google Maps API hebben we een leerlingenkaart ontwikkeld die laat zien waar de leerlingen van het Montessori College vandaan komen.

Samen doorontwikkelen

Voor een actuele website

In samenwerking met Montessori werken we nog steeds aan nieuwe elementen om de website te verbeteren. Zo hebben we na de lancering een agenda-functionaliteit ontwikkeld en een e-mailsysteem ingericht.

Fill 1

”Niet alleen het resultaat, maar ook de weg ernaartoe was perfect en nog beter dan verwacht! Een heldere en eerlijke tijdsplanning en goede inschatting van de kosten. Het personeel is bekwaam, betrokken en vriendelijk. Altijd beschikbaar voor vragen en hulp. Ik zou Linku voor elk project aanbevelen!”

- Roelant Wijngaards, PR coordinator en Webmaster bij het Montessori College

Terug in de schoolbanken?

Neem eens een kijkje

De website is responsive en dus geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Bezoekers krijgen dus op ieder apparaat en in elke browser een optimale ervaring.

Bezoek website Next line
 Preview van Montessoricollege.nl: een website voor jong en oud

Een eigen website? Wij denken graag vrijblijvend met je mee!

Neem contact op Next line