Recruitment­software koppelen aan vacature­websites

Naswerkt is een groeiend uitzendbureau actief in het zuidoosten van Nederland.
Recruitment­software koppelen aan vacature­websites
5+
websites ontwikkeld
icon
maatwerk plugin
icon
koppelingen & middleware

In het kort

Als digitale partner helpen we Naswerkt groeien in de uitzendbranche. We hebben meerdere websites ontwikkeld die, middels een zelfontworpen koppeling, in verbinding staan met recruitmentsoftware (ATS). Hierdoor kan Naswerkt het baanaanbod realtime synchroniseren op verschillende websites in de relevante regio's.
Team
Fleur
Timo
Sander
Leon
Marley
Arthur
Naswerkt website · Naswerkt website · Naswerkt websiteCover afbeelding voor Recruitment­software koppelen aan websites voor NaswerktNaswerkt website · Naswerkt website · Naswerkt website

Solliciteren naar succes

Onze samenwerking met Naswerkt is sterk toegenomen door de jaren heen. Wat begon met de ontwikkeling van een website is uitgegroeid tot een digitale infrastructuur met 5+ websites en een verbindende middleware.

Uitdaging

Het handmatig plaatsen en beheren van vacatures kostte Naswerkt steeds meer tijd. Met elke nieuwe website die we maakten verdubbelde het werk. Er ontstond behoefte voor automatisering. Daarom zijn we aan de slag gegaan met een koppeling die alle vacaturewebsites verbindt.

Oplossing

Dankzij deze koppeling plaatst Naswerkt vanuit één recruitmentsysteem vacatures op meerdere websites. Wanneer iemand solliciteert op een van deze websites, komt de sollicitatie centraal binnen in de recruitmentsoftware.

Resultaat

Onze techniek automatiseert de digitale workflows van Naswerkt en bespaart ze veel tijd. Ook kunnen ze sollicitaties sneller opvolgen en daarmee hun klanten, de werkgevers, beter bedienen. De digitale infrastructuur vormt daarmee een fundament voor verdere groei van het bedrijf.

image alt
Middleware API

Een verbindende tussenlaag

De koppeling kun je zien als een tussenlaag die de websites van Naswerkt verbindt met de externe recruitmentsoftware. Dankzij deze tussenlaag is Naswerkt niet meer afhankelijk van het werken en functioneren van een enkele externe partij. Een uitgebreide koppeling als deze wordt ook wel een Middleware API genoemd.

een flowchart van de middleware van Naswerkt
Meerdere websites

De koppeling als stekkerdoos

De koppeling is als een stekkerdoos voor websites. Naast hoofddomein Naswerkt.nl hebben we andere websites ontwikkeld die zich richten op een bepaalde markt, zoals Transportpersoneel.nl, Bakkerij-specialist.nl en Flexdirect.nl. Een zelfontworpen plugin verbindt al deze websites met de Middleware API.

Cover afbeelding voor Recruitment­software koppelen aan websites voor Naswerkt
Multisite

Eigen werken-bij sites

Naswerkt voorziet werkgevers eenvoudig van een eigen werkenbij-site dankzij de multisite die we hebben ontwikkeld. Deze werkenbij-sites staan in directe verbinding met de Middleware API en halen enkel vacatures op van de betreffende werkgever. Met een aanpasbaar thema realiseren we een passende uitstraling.

Cover afbeelding voor Recruitment­software koppelen aan websites voor Naswerkt

Platform-onafhankelijk

Naswerkt is niet afhankelijk van specifieke recruitmentsoftware. De Middleware API is verbonden aan meerdere platformen. Inmiddels werkt de koppeling met de recruitmentsoftware van RecruitNow en HelloFlex. Naswerkt houdt ook de mogelijkheid om zelf data op te slaan en gebruiken.

ontwikkelaar aan het werk
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316