Een overzichtelijk controlepaneel voor domeinnamen

Rootnet voorziet bedrijven in managed hosting van digitale producten, zoals websites en webapplicaties.
Een overzichtelijk controlepaneel voor domeinnamen
23%
minder telefoontjes
icon
ticketsysteem
icon
domeinbeheer

In het kort

Rootnet biedt mogelijkheden op het gebied van webhosting. Met onze webapplicatie kunnen gebruikers eenvoudig alle zaken rondom domeinnamen, DNS en mail regelen.
Team
Bram
Thomas Rutten
Arthur
Timo
Opdrachtgever

Rootnet

Expertises

Webapplicatie
User Experience

Technieken

Symfony

Rootnet webapplicatie · Rootnet webapplicatie · Rootnet webapplicatierootnet grote visualRootnet webapplicatie · Rootnet webapplicatie · Rootnet webapplicatie

Een overzichtelijk beheerpaneel

Iemand die op zoek is naar managed hosting wil een gemakkelijke oplossing. Een goed beheerpaneel speelt daarin een belangrijke rol.

Uitdaging

Het oorspronkelijke controlepaneel was verouderd. Standaard functionaliteiten die je zou verwachtten van een controlepaneel, waren niet aanwezig. Dat betekende dat Rootnet veel klantwerk zelf moest oplossen. Er was behoefte aan een oplossing die de macht aan de gebruiker geeft, en zodoende het supportteam ontlastte.

Oplossing

In het controlepanaal dat we hebben ontwikkelt draait alles om eenvoud, van functionaliteit tot kleurgebruik. Voor het registreren en betalen van domeinnamen heb je maar een paar klikken nodig. Slim kleurgebruik helpt gebruikers de juiste richting te kiezen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Rootnet minder tijd kwijt is aan support.

rootnet zwevende macbook
Ticketsysteem

Support versimpeld

Het ticketsysteem geeft bezoekers inzicht in de status van hun vraag. Rootnet zelf heeft een goed overzicht van de problemen die worden aangekaart, wanneer en door wie deze zijn opgelost en hoeveel tijd dit heeft gekost.

Cover afbeelding voor Een overzichtelijk controlepaneel voor domeinnamen
Domeinbeheer

Minder telefoontjes

Dankzij de verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid is het beheren van domeinnamen kinderspel. Naast de gebruiker is ook Rootnet tevreden, want het hoeft minder telefoontjes te verwerken. Door te investeren in een webapplicatie heeft Rootnet werk uit handen genomen.

Cover afbeelding voor Een overzichtelijk controlepaneel voor domeinnamen
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316