‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit

Becruit is een vacatureplatform dat zich focust op de kracht van het eigen netwerk.
‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit
icon
Strategische partner
icon
Nieuw concept
icon
Branding

In het kort

Becruit heeft de ambitie om het recruitmentvak te veranderen door jou recruiter te laten zijn binnen je eigen netwerk. Als digitale partner bouwt Linku aan deze ambitie.
Team
Timo
Geert
Arthur
Thomas van de Ven
Opdrachtgever

Becruit

Expertises

Webapplicatie
User Experience

Technieken

Symfony

Becruit webapplicatie · Becruit webapplicatie · Becruit webapplicatieCover afbeelding voor ‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform BecruitBecruit webapplicatie · Becruit webapplicatie · Becruit webapplicatie

Professionals vinden professionals

Met een systeem dat draait om netwerken, aanbevelingen en compensatie, garandeert Becruit de perfecte kandidaat voor een vacature te vinden.

Uitdaging

Becruit is een nieuw concept dat van de grond af aan moest worden opgebouwd. Dat vroeg om meerdere competenties, van branding tot development.

Aanpak

Als digitale partner realiseren we de ambities van Becruit met het ontwerp van de huisstijl, technische strategie en de realisatie van het exclusieve vacatureplatform.

Resultaat

Het proces van netwerken heeft een digitale plek gekregen. De community van professionals versterkt elkaar en het platform voorziet daarbij in structuur, snelle doorlooptijd en beloning voor iedereen die meedoet.

image alt

Becruit als netwerkplatform

Binnen werving in het topsegment spelen referenties en netwerken een belangrijke rol. Deze sociale processen verlopen vaak ongestructureerd en offline. Met de ontwikkeling van Becruit digitaliseren we deze processen en vergroten we het bereik van een netwerk.

Cover afbeelding voor ‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit
Netwerken

Be your own recruiter

Met Becruit beveel je personen binnen je netwerk aan voor topvacatures. Als Becruiter krijg je een melding als er een vacature beschikbaar is binnen je branche. Doe jij vervolgens de gouden aanbeveling? Dan ontvang je een financiële beloning.

Cover afbeelding voor ‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit

Makkelijk voor werkgevers

Werkgevers plaatsen een vacature via de Becruit-website. Het netwerkproces op het platform levert uiteindelijk een lijst aan sollicitanten op die, via het door ons ontworpen beheerderspaneel, geselecteerd kunnen worden voor een sollicitatieprocedure. Becruit bespaart werkgevers zo veel tijd, en garandeert ze een selectie van passende kandidaten.

Cover afbeelding voor ‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit
Gesloten omgeving

Toegang na uitnodiging

Becruit is ontwikkeld als een gesloten omgeving. Toegang tot het platform krijg je op basis van uitnodiging of aanbeveling van een bestaand lid. Het platform groeit zo als een exclusief netwerk voor professionals.

Cover afbeelding voor ‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit

“Als je gaat ondernemen heb je partners nodig die je kan vertrouwen en leveren wat er gevraagd wordt, Linku is zo’n partner. We hebben 1 jaar samengewerkt en goede business discussies gehad over de inrichting van ons platform waarbij Linku zich absoluut heeft onderscheiden op technisch en business vlak. Ze durven ‘samen te ondernemen’ en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Bij Becruit werken we alleen met aanbevelingen uit ons netwerk als we professionals begeleiden, Linku krijgt van ons een warme aanbeveling.”

Bart van Ingen
Founder at Becruit
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316