Combineer je favoriete plant met de mooiste pot

Make it greener is dé webshop voor planten en potten.

Combineer je favoriete plant met de mooiste pot
icon
Shopify webshop
icon
dynamische productcombinaties

In het kort

Make it greener staat niet alleen voor mooie groene planten, maar ook voor een groene bedrijfsvoering. Met de ontwikkeling van de webshop dragen wij ons steentje bij.
Team
Profielfoto van Annemarie
Koen
Marley
Leon
Arthur
Klant

Make it Greener

Expertises

Webshop
User Experience

Technieken

Shopify

Make it Greener webshop · Make it Greener webshop · Make it Greener webshopCover afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot bij Make it greenerMake it Greener webshop · Make it Greener webshop · Make it Greener webshop

De wereld een stukje groener

In elke stap – van kweek tot levering van jouw nieuwe plant – is gedacht aan duurzaamheid. Heb je geen groene vingers? Wees gerust, met de duidelijke verzorgingsinstructies maken ze het je wel heel makkelijk.

Uitdaging

Make it greener was een nieuw concept en moest vanaf de grond af aan worden opgebouwd. De wens was om productcombinaties (plant+pot) aantrekkelijk aan te bieden in de webshop.

Resultaat

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke Shopify-website waarmee bezoekers in één bestelling volledig zijn voorzien. Het succes van de website heeft bijgedragen aan het openen van een fysieke winkel in Nijmegen.

image alt
Altijd de juiste combinatie

Welke pot bij welke plant?

De pot maakt de plant en zorgt voor sfeer in huis. Met de suggesties op makeitgreener.nl kies je eenvoudig de juiste kleur voor balans in huis of op kantoor.

Cover afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot bij Make it greener

Een tof nieuw project in Shopify. Dat betekende een extra uitdaging en alle mogelijkheden ontdekken. Ik heb totaal geen groene vingers, maar heb ’t wel voor elkaar gekregen om de perfecte pot bij de juiste plant te presenteren.

Marley Baidjoe
Frontend developer Linku

Alle filters in één oogopslag

Ben je meer van de makkelijke verzorging, zoek je een plant van een bepaald formaat of draait het juist om luchtzuivering ? Maak je keuze, kies een bijpassende pot en je bestelling staat klaar voor verzending.

Cover afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot bij Make it greener

Verzorgen doe je zo

Elke plant is uniek en dat geldt ook voor de verzorging, want je wilt geen plant voor indirect zonlicht in jouw zonnige kamer. Ontdek de uitgebreide verzorgingstips bij elke plant en maak je planten extra blij met de juiste hoeveelheid verzorging.

Cover afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot bij Make it greener
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316