Make it Greener - plant

Combineer je favoriete plant met de mooiste pot in webshop Make it greener

Afbeelding voor Annemarie van Basten Afbeelding voor Koen van Susteren Afbeelding voor Marley Baidjoe Afbeelding voor Geert Rutten Afbeelding voor Ilse Löbker Afbeelding voor Leon Stoffels Afbeelding voor Arthur Baron
Annemarie, Koen, Marley, Geert, Ilse, Leon en Arthur hebben hieraan gewerkt.
Make it greener staat niet alleen voor mooie groene planten, maar ook voor een groene bedrijfsvoering. Met de ontwikkeling van de webshop dragen wij ons steentje bij.

Make it greener is de webshop voor planten, potten, droogbloemen & accessoires. Maak samen de wereld een stukje groener. 0% plastic 🌱

In elke stap – van kweek tot levering van jouw nieuwe plant – is gedacht aan duurzaamheid. Heb je geen groene vingers? Wees gerust, met de duidelijke verzorgingsinstructies maken ze het je wel heel makkelijk.

  • DashboardMakeitgreener.nl is ontwikkeld op basis van Shopify
webshop van plantenwinkel make it greener
Afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot in webshop Make it greener

Welke pot bij welke plant?

Altijd de juiste combinatie

De pot maakt de plant en zorgt voor sfeer in huis. Met de suggesties op makeitgreener.nl kies je eenvoudig de juiste kleur voor balans in huis of op kantoor.

Face fill

Een tof nieuw project in Shopify. Dat betekende een extra uitdaging en alle mogelijkheden ontdekken. Ik heb totaal geen groene vingers, maar heb ’t wel voor elkaar gekregen om de perfecte pot bij de juiste plant te presenteren.

- Marley Baidjoe, frontend developer Linku
Afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot in webshop Make it greener

Alle filters

In één oogopslag

Ben je meer van de makkelijke verzorging, zoek je een plant van een bepaald formaat of draait het juist om luchtzuivering ? Maak je keuze, kies een bijpassende pot en je bestelling staat klaar voor verzending.

Afbeelding voor Combineer je favoriete plant met de mooiste pot in webshop Make it greener

Verzorgen doe je zo

Inspiratie & Advies

Elke plant is uniek en dat geldt ook voor de verzorging, want je wilt geen plant voor indirect zonlicht in jouw zonnige kamer. Ontdek de uitgebreide verzorgingstips bij elke plant en maak je planten extra blij met de juiste hoeveelheid verzorging.

Wijnstudio website

Een eigen webshop?

Jouw probleem, onze uitdaging.

Altijd al gedroomd van een eigen onderneming mét een online platform waar je u tegen zegt? Dat kan!

Neem contact op Next line