Corporate labels samenvoegen op Acture.nl

Acture is expert in sociale zekerheid en helpt werkgever en werknemer in re-integratietrajecten.
Corporate labels samenvoegen op Acture.nl
icon
Nieuwe positionering
icon
Merklabels combineren
icon
4 doelgroepen

In het kort

Linku helpt Acture de doelgroep beter te bedienen met een nieuwe digitale positionering. De eerste stappen hebben we gezet met de uitwerking van de corporate website Acture.nl, in samenwerking met creatief bureau ROSH die de nieuwe huisstijl heeft ontwikkeld.
Team
Jaap
Jorre
Leon
Nick
Matthijs
Sander
Arthur
Klant

Acture

Expertise

Website
Positionering

Techniek

WordPress

Acture.nl website · Acture.nl website · Acture.nl websiteCover afbeelding voor Corporate labels samenvoegen op Acture.nlActure.nl website · Acture.nl website · Acture.nl website

Acture is in beweging

Het bedrijf groeit en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid met meerdere labels. Deze hebben ieder een eigen presentatie en positionering.

De uitdaging

De groei aan labels zorgt voor onduidelijkheid en dat gaat ten koste van de klantervaring. Acture heeft de wens om de labels te combineren tot één geheel en een uniforme digitale klantreis te realiseren.

Onze oplossing

Als digitale partner helpen we Acture in de transitie. We bouwen aan een duidelijke presentatie, boodschap en positionering. Zo digitaliseren we de klantreis, helpen we Acture de doelgroep beter te bedienen en zetten we ze (nog meer) als expert in de markt.

image alt
Beginnen bij de kern

Pijnpunten blootleggen

In de zoektocht naar de juiste oplossing maakten we kennis met de verantwoordelijken van alle labels. In een workshop legden we de pijnpunten bloot. Dit gaf de basis voor de positionering waarmee we Acture presenteren als dé expert in sociale zekerheid.

Cover afbeelding voor Corporate labels samenvoegen op Acture.nl
Een snelkeuze

Doelgroepen bedienen

Acture heeft vier duidelijke doelgroepen. Aan de hand van een snelkeuze passen we de website aan op het gekozen profiel. Zo ziet de bezoeker alleen informatie die relevant is.

Cover afbeelding voor Corporate labels samenvoegen op Acture.nl
Veelgestelde vragen

Bezoekers snel helpen

Er zijn veel vragen rondom sociale zekerheid. Met de inrichting van meerdere FAQ-pagina’s vinden bezoekers snel antwoord op hun vragen.

Cover afbeelding voor Corporate labels samenvoegen op Acture.nl
Integratie werkenbij-label

Aandacht voor de sollicitant

De wens bestond om het werkenbij-label te integreren in acture.nl. Hiervoor hebben we een unieke weergave uitgewerkt met o.a. een aangepast menu. Dit geeft de potentiële sollicitant een persoonlijke ervaring zonder afleiding van de rest van de website.

Cover afbeelding voor Corporate labels samenvoegen op Acture.nl

Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316