High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd

Hekkelman is een advocaten- en notariskantoor met meer dan 85 juridische specialisten.
High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd
icon
specialisten in de spotlight
icon
nieuwe positionering
icon
werkenbij-omgeving

In het kort

Hekkelman.nl is een high traffic website die een volledige metamorfose is ondergaan. De focus is verlegd naar presentatie van de specialisten die klanten oplossings- en toekomstgerichte juridische adviezen geven. De slogan Duidelijk Hekkelman volgden we hierin als kompas.
Team
Arthur
Bram
Fleur
Jorre
Koen
Leon
Nick
Klant

Hekkelman

Expertises

Website
User Experience

Technieken

WordPress
Elastic Search

Hekkelman website · Hekkelman website · Hekkelman websiteCover afbeelding voor High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwdHekkelman website · Hekkelman website · Hekkelman website

Duidelijk Hekkelman

Hekkelman advocaten en notarissen is een toonaangevende en vertrouwde juridische partner dankzij de duidelijke dienstverlening en organisatie.

Uitdaging

De vorige website die we hadden gemaakt was een juridisch kenniscentrum met een hoog aantal organische bezoekers. In een herpositionering wilde Hekkelman de focus leggen op de expertise die ze bieden. Dat vroeg om een metamorfose.

Oplossing

De nieuwe website omarmt de vernieuwde branding en zet specialisten in de spotlight. Alle paginatypes zijn uitgekleed om bezoekers niet meer te overvallen met een overvloed aan informatie. We blijven de website actief doorontwikkelen op basis van het bezoekersgedrag.

image alt

Marktvergelijking voor de beste partner

Al jaren is Linku digitaal partner, maar dat betekende niet dat wij vanzelfsprekend de nieuwe website ontwikkelden. Een marktvergelijking om te herijken welke partner na jaren van samenwerking het beste gekwalificeerd is voor deze job, was stap één. Linku overtuigde in de beginfase en het resultaat kan iedereen vanaf nu zien.

Cover afbeelding voor High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd

Van klassiek distribueren naar conversie- optimalisatie

De vorige website werkte heel goed, mede door de onderliggende contentstrategie én -uitvoering van het team vanuit Hekkelman. Maar, het bedrijf wilde een nieuwe visuele koers inslaan —om zich nog beter te onderscheiden van haar concurrenten— met uiteraard de doorvertaling in het belangrijkste digitale kanaal. De nieuwe website moest ook meer converteren om aansluiting te vinden bij de doelstellingen en ambities van het kantoor. Met de livegang achter de rug, focussen we nu op meten en continue optimaliseren.

Cover afbeelding voor High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd
Ambassadeurs

Uithangbord van Hekkelman

Hekkelman onderscheidt zich van haar concurrenten door uitgebreide kennis en inhoud-gedreven specialisten. Naast blogs zijn de detailpagina’s van hun topspecialisten veelbezocht. Met een vast kleurenpalet per expertise geven we de ambassadeurs een duidelijke plek op het digitale platform. Gebruikers kunnen sneller de werkwijze, expertises, biografie of recente casussen van hun aanstaande advocaten bekijken en vergelijken.

Cover afbeelding voor High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd

De website is één van onze belangrijkste marcom-kanalen. De website speelt een impactvolle rol in de customer journeys.

Natasja van Eijsden
interim-marketing manager bij Hekkelman
Ambities waarmaken

Met een werken-bij pagina

Binnen hetzelfde CMS een werken-bij omgeving beheren. Op deze manier maken we het voor team content bij Hekkelman toegankelijk om vacatures op een unieke en herkenbare manier te beheren. Met focus op de reis en ambities van de (toekomstige) mensen bij Hekkelman.

Cover afbeelding voor High traffic Hekkelman.nl totaal vernieuwd
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316