Dé plek voor de Apple liefhebber

iCreate Magazine is een tijdschrift voor alles rondom Apple.
Dé plek voor de Apple liefhebber
icon
Apple look & feel
icon
minimalistische UI
icon
premium content

In het kort

iCreate is een van de populairste magazines van uitgeverij F&L Media, een van onze trouwe opdrachtgevers. We hebben de essentie van het blad vertaald naar een strakke website.
Team
Fleur
Klaas de Leeuw
Arthur
Profielfoto van Thomas
Profielfoto van Tim
Marley
Jorre
Dennis
Matthijs
Opdrachtgever

F&L Media

Expertises

Website
User Experience
Digitale strategie

Technieken

WordPress
Plugin ontwikkeling

iCreate website · iCreate website · iCreate websiteicreate website gebruiker laptopiCreate website · iCreate website · iCreate website

Een platform dat past bij Apple

iCreate Magazine is er voor iedereen die dol is op Apple-producten. Sinds 2008 wil iCreate beginners én gevorderden voorzien van nuttige en actuele tips. Dat vraagt om een passende online aanwezigheid.

Uitdaging

Op de vorige website hadden we al stappen gemaakt met de ontwikkeling van o.a. widgets, reviews en premium content. De wens was was om verder te groeien en meer commerciële kansen van het platform te benutten. Met name het Academy-gedeelte vroeg om een nieuwe impuls.

Oplossing

De nieuwe website biedt een compleet platform voor alle tips, artikelen, koopadviezen en besprekingen van Apple-producten. De infinite scroll houdt bezoekers vast met een voortdurende voorziening van relevante content. Daarnaast is de integratie met het fysieke magazine is verder bevorderd met de uitwerking van het Academy-gedeelte, waar iCreate-leden alles uit hun Apple-product kunnen halen dankzij uiteenlopende workshops.

icreate 2 mockups
Apple look & feel

Minimalistische interface

De wens van F&L was om groot en scherp beeld te gebruiken, passend bij de look & feel van Apple. Dit komt sterk naar voren in de interface die we hebben ontworpen.

icreate artikel mockup
Infinite scroll

Bezoekers vasthouden

Op de nieuwe website volgen nieuwsberichten elkaar naadloos op in een infinite scroll. Dit nodigt bezoekers uit zich verder te verdiepen in alles rondom Apple.

icreate infinite scroll voorbeeld

”In het eerste gesprek met Linku was er direct een klik. Gedreven en enthousiast, technisch zeer onderlegd én een lokaal bedrijf. Linku biedt flexibele oplossingen. In het snel veranderde landschap van online uitgeven is dat voor ons extreem belangrijk. Daarnaast wordt er goed geluisterd naar onze wensen en zitten de websites technisch gezien erg goed in elkaar.”

Jelle Mol
Digital Product Manager bij F&L Media
Workshops

iCreate Academy

Het workshopgedeelte van de website is uitgebouwd tot iCreate Academy. Een inspirerende omgeving voor iCreate-leden boordevol interactieve workshops.

icreate academy mockup
Productreviews

Duidelijkheid voor de lezer

De redacteurs van iCreate krijgen veel tools waarmee ze hun artikelen kunnen verrijken, waaronder het reviewsysteem.

icreate reviewblok

Online lidmaatschap

Integratie premium content

iCreate is slechts één van de 8+ magazines die we voor F&L Media online hebben gebracht. Al deze websites verbinden we met een maatwerk plugin die traditionele abonnementen online bruikbaar maakt. Dit geeft F&L Media o.a. de mogelijkheid om afgeschermde berichten (premium content) aan te bieden.

screenshot van afgeschermde premium content
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316