Een impuls van sfeer en inspiratie op de website van interieurbedrijf Keijser&Co

Contact opnemen

Een impuls van sfeer en inspiratie

Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert stijlvolle maatwerkmeubelen.

Een impuls van sfeer en inspiratie
icon
betere merkbeleving
icon
meerdere doelgroepen
icon
minimalistisch design

In het kort

Naast het ontwikkelen van meubelen voorziet Keijser&Co in passend interieuradvies. Met een uitgebreide digitale strategie als startpunt hebben we een online uitstraling gerealiseerd die past bij de identiteit van het merk.
Team
Marley
Thomas van de Ven
Arthur
Koen
Geert
Nick
Klant

Keijser&Co

Expertises

Website
User experience

Technieken

WordPress

Keijser&Co website · Keijser&Co website · Keijser&Co websiteCover afbeelding voor Een impuls van sfeer en inspiratie op de website van interieurbedrijf Keijser&CoKeijser&Co website · Keijser&Co website · Keijser&Co website

Een beter platform voor Keijser&Co

Zelfs met een eigen showroom blijft het web een belangrijke plek om je producten goed in de markt te zetten. Ook de website van Keijser&Co speelt een belangrijke rol in de presentatie van het merk.

Uitdaging

De vorige website was gedateerd. Waar Keijser&Co zich in de showroom al jaren goed wist te presenteren, bleef het online plaatje achter. Het was dus onze uitdaging om die sfeer online te brengen. Met het toepassen van digitale strategie hebben we de identiteit van Keijser&Co vertaald naar een perfecte online ervaring.

Oplossing

Op de nieuwe website Keijserenco.nl verhogen we de merkbeleving met een minimalistisch design. De aandacht ligt écht op de producten. Verder nodigt de website bezoekers uit om de producten in de showroom bekijken en een adviesgesprek te plannen.

image alt

Minimalistisch ontwerp dat fotografie laat spreken

De beste manier om de sfeer van Keijser&Co over te brengen is via beeld. We hebben we daarom gekozen voor een minimalistisch ontwerp om de fotografie goed tot zijn recht te laten komen. Denk aan: veel wit(ruimte), weinig afleidend kleurgebruik en een dun lettertype.

keijser & co minimalistisch ontwerp

Logische productstructuur

De vorige website bood weinig overzicht in de verschillende productcategorieën. We hebben daarom de website opnieuw ingericht met een logische productstructuur en verschillende overzichtspagina’s.

Cover afbeelding voor Een impuls van sfeer en inspiratie op de website van interieurbedrijf Keijser&Co

Voor meerdere doelgroepen

De website bedient meerdere doelgroepen ieder op een eigen manier. Zo kunnen dealers kunnen inloggen voor specifieke informatie, maken consumenten online een afspraak voor de showroom en kunnen zakelijke klanten eerdere projecten bekijken voor inspiratie.

Cover afbeelding voor Een impuls van sfeer en inspiratie op de website van interieurbedrijf Keijser&Co

“De samenwerking met Linku was erg prettig. Dankzij het meedenken en het advies is de website nu een online verlengstuk van onze showroom.”

Lonneke van der Weyden
Eigenaar van Keijser&Co
Vragen?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Direct even sparren?

We brengen jouw wereld graag digitaal. Neem contact op en vraag naar Klaas.

Stel een vraagOf bel: 024 – 3000 316