Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stap

Visser Contactlenzen is gespecialiseerd in het aanmeten en leveren van contactlenzen.
homepagina
+34.6%
organische bezoekers
icon
verdere digitalisering
icon
specialisten in de spotlight

In het kort

Familiebedrijf Visser Contactlenzen groeit, ook digitaal. Eerder hebben we grote stappen gemaakt met de ontwikkeling een bedrijfsapplicatie waarmee zij dagelijks consulten uitvoeren. Een echte transitie van papier naar digitaal. Dit keer staat de vernieuwde website centraal.
Team
Arthur
Jaap
Leon
Koen
Matthijs
Opdrachtgever

Visser Contactlenzen

Expertises

Websites
User Experience

Technieken

WordPress

Visser Contactlenzen · Visser Contactlenzen · Visser ContactlenzenCover afbeelding voor Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stapVisser Contactlenzen · Visser Contactlenzen · Visser Contactlenzen

Wereldwijde experts

Visser Contactlenzen is een familiebedrijf met een team van voornamelijk optometristen die allen gespecialiseerd zijn in het aanmeten van contactlenzen. Wereldwijd toonaangevend zijn in het veilig en comfortabel dragen van contactlenzen is hun missie.

Uitdaging

De voormalige website was gedateerd en bleef achter bij de digitale groei van Visser Contactlenzen. Er was behoefte aan een moderne en herkenbare merkuitstraling. Daarbij moesten de losse Engelstalige en Duitse websites worden samengevoegd in één beheerssysteem.

Oplossing

In het design hebben we veel aandacht besteed aan herkenbaarheid in de grafische elementen. Ook hebben we specialisten een verdiende plek gegeven. We ontwikkelen na livegang verder aan de vindbaarheid van de website, waaronder de 25+ vestigingspagina’s.

image alt
Herkenbaarheid

Toepassing grafische elementen

Het hoofdproduct van het bedrijf heeft een herkenbare vorm, die ook terugkomt in hun logo. Dit was de basis voor de uitwerking van ondersteunende grafische elementen op de vernieuwde website.

Cover afbeelding voor Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stap
Spotlight

Specialisten dragen bij aan ambitie

Visser Contactlenzen besteedt veel aandacht aan het aanmeten van en de nazorg bij contactlenzen. Zij staan vooraan bij nieuwe ontwikkelingen en doen veel onderzoek naar nieuwe producten, zodat ze altijd hun cliënten van de beste producten kunnen voorzien.

Met de gebundelde kracht van haar specialisten onderscheidt het bedrijf zich van andere opticiens. Reden genoeg om hen een duidelijke positie op de website te geven.

Cover afbeelding voor Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stap

Next step

Cliëntportaal vernieuwen

Het bedrijf richt zich op kwaliteit en kennis, om altijd gedegen advies uit te kunnen brengen. Na de ontwikkeling van de bedrijfsapplicatie en nu de website volgt ook een cliëntportaal. Inloggen, afspraken beheren en producten bijbestellen. Alles voor de gezondheid van ogen. Snelheid in het proces is daarom van toegevoegde waarde.

Cover afbeelding voor Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stap
Gebruikerservaring

Van functioneel naar grafisch ontwerp

Waar Visser Contactlenzen zich focust op de beste cliëntervaring, draagt Linku bij met de focus op de beste gebruikerservaring.

Door de belangen van de cliënten te begrijpen, zijn we beter in staat om de vertaalslag naar het web te maken. Zo zetten we de stap van een functioneel ontwerp naar een user interface die past bij het bedrijf. Daarbij draait het om uitstraling, presentatie, leesbaarheid en interactie.

Cover afbeelding voor Visser Contactlenzen zet de volgende digitale stap
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316