Hogere conversie voor MyParcel

Met 34.000+ klanten is MyParcel dé verzendservice voor webshops.
Hogere conversie voor MyParcel
5%
conversiestijging
3
websites ontwikkeld
icon
webshop integratie

In het kort

Sinds 2018 werken we samen met MyParcel aan digitale groei. Inmiddels onderhouden we 3 websites van verschillende labels. Na Sendmyparcel.be en Flespakket.nl, hebben we in 2020 het nieuwe Myparcel.nl gerealiseerd.
Team
Marley
Jorre
Leon
Jaap
Profielfoto van Thomas
Arthur
Opdrachtgever

MyParcel

Expertises

Website
Webshop
User Experience

Technieken

WordPress
WooCommerce
API-koppelingen

MyParcel website · MyParcel website · MyParcel websiteCover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcelMyParcel website · MyParcel website · MyParcel website

Een nieuwe look-en-feel voor Myparcel

We hebben een look-en-feel gecreëerd die past bij de grootste verzendservice van Nederland. Dat heeft onder andere geresulteerd in een converstiestijging van 5%.

Uitdaging

MyParcel biedt webshops verzendservices via een backoffice, een eigen online platform. De nieuwe websites moesten naadloos hierop aansluiten. Daarbij was er ook een nieuwe branding die tiptop gepresenteerd moest worden.

Aanpak

We hebben de nieuwe visuele uitstraling vertaald in de verschillende websites. Ook bouwen en onderhouden we koppelingen met de backoffice, zodat bezoekers ook op de voorkant van de website bestellingen kunnen doen.

image alt
Eenvoudig voor de gebruiker

Stap-voor-stap instructies

We bieden MyParcel vele contentblokken om de diensten van de verzendservice te verduidelijken. Mede dankzij de duidelijke structuur is het aantal registraties op Myparcel.nl een maand na livegang al met 5% toegenomen.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel

Kosten per aantal en land overzichtelijk

Afhankelijk van het land, gewicht en aantal kent MyParcel uiteenlopende kosten. Met interactieve tabellen maken we deze inzichtelijk voor de bezoeker.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel

Support geïntegreerd via Salesforce

Support is een belangrijke dienst van MyParcel. Dankzij de koppeling met Salesforce vinden bezoekers snel antwoorden op al hun vragen.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel

Meet the MyParcel family

We geven MyParcel de mogelijkheid om met interactieve teamfoto’s en quotes meer gezicht te geven aan het enthousiaste team.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel

Opties voor meertaligheid

MyParcel kan de websites makkelijk vertalen. Sendmyparcel.be en MyParcel.nl zijn in meerdere talen (Nederlands, Frans, Engels) te bekijken.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel

“Ondanks de groei die Linku momenteel doormaakt krijgen wij altijd de aandacht die we nodig hebben. Maandelijks 5% meer registraties en 3% meer offerte-aanvragen is een resultaat waar ik een glimlach van krijg.”

Philippe Christiaansen
Manager Marketing & Business Development bij MyParcel
Webshop

Blijven doorontwikkelen

Sinds de lancering van Myparcel.nl hebben we de website o.a. uitgebreid met een webshop. Klanten kunnen hier makkelijk verpakkingsdozen en andere materialen bestellen.

Cover afbeelding voor Hogere conversie voor MyParcel
Sparren?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Wij staan voor je klaar.

Wil jij ook digitale groei? We vertellen je graag hoe. Neem contact op en Klaas helpt je graag op weg.

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316