• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
  • MedalGenomineerd FD Gazellen 2017
Phone
DIENSTEN

Apps

App laten maken? Je doelgroep beter bedienen of een compleet nieuwe markt aanboren? Wij maken jouw business altijd en overal toegankelijk met een mobiele app.

App laten maken

Met de nog dagelijks toenemende groei van mobiel gebruik, is het verstandig om als organisatie in te spelen op het veranderende gedrag van je doelgroep. Wij kunnen je helpen door je huidige product of dienst mobiel toegankelijk te maken of compleet nieuwe ideeën uit te werken met het ontwikkelen van een mobiele app.

Een app biedt ook mogelijkheden voor intern gebruik. Denk aan een mobiel platform waarmee werknemers op elk moment informatie kunnen opvragen of zelf informatie kunnen verwerken. We gebruiken graag onze kennis en ervaring om mee te denken over een app die jouw organisatie effectiever kan maken. 

Kennis bijbrengen met een app?

Bekijk de case van het Radboudumc
Afbeelding voor Kennis van ziekenhuispersoneel verhogen met een mobiele app
Next lineKennis van ziekenhuispersoneel verhogen met een mobiele app

Installatie-uitdaging app

Een app moet duidelijke voordelen bieden tegenover het bezoeken van een mobiele website of het gebruik van andere apps. Een app moet immers worden geïnstalleerd. Vervolgens moet gebruik worden gemotiveerd. Wij benaderen jouw vraagstuk binnen de mogelijkheden van een app en bekijken hoe deze meerwaarde kan bieden tegenover bestaande alternatieven. Zo garanderen we een app die niet alleen werkt, maar ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Een app die werkt, is gebruiksvriendelijk. Voordat we de app ontwikkelen, brengen we in kaart ‘wie’ de gebruiker is en ‘wat hij met de app kan doen. Met het toepassen van UX-design maken we het bereiken van de juiste bestemming intuïtief en het uitvoeren van de gewenste acties makkelijk. Zo garanderen we dat de meest essentiële functies letterlijk binnen handbereik zijn.

App ontwikkeling

Een goede app sluit aan op jouw business. Vandaar dat we je graag betrekken bij de ontwikkeling, van concept tot oplevering. Doordat je in direct contact staat met het team kun je sparren met onze designers en ontwikkelaars. We leveren werkende prototypes waardoor je veel inzicht krijgt in de voortgang. Dit geeft je een goed idee van de genomen richting en maakt bijsturing mogelijk.

Check

”Linku bestaat uit een team van enthousiaste professionals dat je goed bijstaat om je wensen en doelen om te zetten naar een gebruiksvriendelijke app.”

- Lonneke Gijsbers, Adviseur Integrale Veiligheid bij het Radboudumc

Ook na oplevering blijven we graag samenwerken. De mobiele markt groeit en verandert voortdurend. Uiteenlopende schermgroottes, veiligheidsrisico’s, nieuwe functionaliteiten, sneller en onbeperkt internet… Het is een dynamische markt die een dynamische instelling vereist. Wij ontwikkelen door zodat we jouw app actueel en veilig houden.

Wil jij een app laten ontwikkelen?

Inspelen op mobiele mogelijkheden? Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line