Phone
DIENSTEN

Apps

App laten maken? Je doelgroep beter bedienen of een compleet nieuwe markt aanboren? Wij maken jouw business altijd en overal toegankelijk met een mobiele app.

App laten maken

Met de nog dagelijks toenemende groei van mobiel gebruik, is het verstandig om als organisatie in te spelen op het veranderende gedrag van je doelgroep. Wij kunnen je helpen door je huidige product of dienst mobiel toegankelijk te maken of compleet nieuwe ideeën uit te werken met het ontwikkelen van een mobiele app.

Een app biedt ook mogelijkheden voor intern gebruik. Denk aan een mobiel platform waarmee werknemers op elk moment informatie kunnen opvragen of zelf informatie kunnen verwerken. We gebruiken graag onze kennis en ervaring om mee te denken over een app die jouw organisatie effectiever kan maken.

Bekijk wat we eerder hebben gemaakt

Een interne app die 14 fte's aan kosten bespaart
voorbeeld van de walker fire inspectie app
Next lineInspecties brandveiligheid beter én veiliger met een kostenbesparende app

Hoe we te werk gaan

Een mobiele app moet duidelijke voordelen bieden tegenover het bezoeken van een mobiele website of het gebruik van andere apps. Wij benaderen jouw vraagstuk binnen de mogelijkheden van een app en bekijken hoe deze meerwaarde kan bieden tegenover bestaande alternatieven. Zo garanderen we een app die niet alleen werkt, maar ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Voordat we de app ontwikkelen, brengen we in kaart ‘wie’ de gebruiker is en ‘wat hij met de app kan doen. Met het toepassen van UX-design maken we het gebruik intuïtief en het uitvoeren van de gewenste acties makkelijk. Zo zijn essentiële functies letterlijk binnen handbereik.

Bij de ontwikkeling van apps (en progressive web apps) maken we onder andere gebruik van de open-source technieken Symfony, React Native, Angular en Ionic.

App ontwikkeling

Een goede app sluit aan op jouw business. Vandaar dat we je graag betrekken bij de ontwikkeling, van concept tot oplevering. Doordat je in direct contact staat met het team kun je sparren met onze designers en ontwikkelaars. We leveren werkende prototypes waardoor je veel inzicht krijgt in de voortgang. Dit geeft je een goed idee van de genomen richting en maakt bijsturing mogelijk.

Check

”Linku bestaat uit een team van enthousiaste professionals dat je goed bijstaat om je wensen en doelen om te zetten naar een gebruiksvriendelijke app.”

- Lonneke Gijsbers, Adviseur Integrale Veiligheid bij het Radboudumc

Ook na oplevering blijven we graag samenwerken. De mobiele markt groeit en verandert voortdurend. Uiteenlopende schermgroottes, veiligheidsrisico’s, nieuwe functionaliteiten en internetsnelheid… Het is een dynamische markt die een dynamische instelling vereist. Wij ontwikkelen door zodat we jouw app actueel en veilig houden.

App laten ontwikkelen?

Benieuwd naar wat we kunnen? Bekijk een aantal van onze apps. Direct contact? Wij denken vrijblijvend met je mee en nodigen je graag uit op ons kantoor in Nijmegen.

Neem contact op Next line