Conversation
DIENSTEN

Online marketing

Gevonden worden omdat je doelgroep je wilt vinden. Met die instelling benaderen wij online marketing. We gaan uit van jouw eigen kracht.

Online marketing als dienst

We zien online marketing als een dienst waarmee je niet alleen de bereikbaarheid van jouw platform kunt verbeteren, maar ook de kwaliteit van het platform zelf. Wij voorzien in contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en verschillende manieren van online adverteren. Hierbij gaan we uit van jouw eigen kracht en optimaliseren we jouw platform zowel technisch als inhoudelijk.

Contentmarketing

Een goede user experience is belangrijk om gebruikers snel en makkelijk door de website te laten navigeren. Zonder kwalitatieve inhoud heb je echter weinig aan een goed gebouwde website. Kwalitatieve inhoud speelt in op de problemen, vragen en behoeftes van de doelgroep. Wij voorzien in contentmarketing waarmee we jouw doelgroep op een effectieve manier bereiken. Denk hierbij aan:

  • Het (her)schrijven van kwalitatieve teksten die de juiste vragen beantwoorden of aanzetten tot actie
  • Tekstuele branding. Denk aan het opstellen van een eigen identiteit: missie, visie, kernwaarden
  • Het opstellen en/of uitvoeren van een contentstrategie: blog, social media, whitepapers, nieuwsbrief, landingspagina’s

Werknemers motiveren met content?

Bekijk ons personeelshandboek
linku personeelshandboek kaft
Next linePersoneelshandboek

SEO

Zoekmachines als Google zijn steeds beter in staat om kwaliteit te herkennen. Blijven bezoekers langer op je website en vertonen ze interactie, dan is dat volgens Google een teken dat ze tevreden zijn. Wij maken je beter vindbaar in zoekmachines door technische zoekmachineoptimalisaties toe passen en de inhoud van je website te optimaliseren.

Online adverteren

Wij denken niet in maandelijkse budgetten. Door slim te adverteren, zetten we in op specifieke momenten en andere buitenkansjes. Denk aan:

  • Het adverteren op een specifieke of vergeten zoektermen
  • Het promoten van een blog, een pagina of artikel dat een actueel onderwerp aansnijdt
  • Het tonen van advertenties aan personen die eerder je website hebben bezocht
  • Het genereren van leads door bijvoorbeeld whitepapers te promoten

Het uitgangspunt is het bereik van je eigen kracht vergroten. Zo doelen we op een hogere conversie en langetermijneffecten. Je wilt immers niet dat je weer terug bij af bent wanneer een campagne eindigt of je zelf besluit de geldkraan dicht te draaien.

Interesse in online marketing?

Wil jij online marketing inzetten om je positie te versterken? Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line