• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2019!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Dashboard
DIENSTEN

Webapplicaties

Webapplicatie laten maken? Wij ontwikkelen maatwerk applicaties waarmee we problemen oplossen en bedrijfsprocessen digitaliseren. Zo bespaar jij werk, tijd en geld.

Wat is webapplicatie?

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Deze gebruik je in een browser, dus er is geen installatie nodig en is het altijd en overal toegankelijk, ook op mobiele apparaten.

Een webapplicatie kan zowel intern als extern worden ingezet. Denk aan een interne bedrijfsapp (boekhoud- of administratiesysteem) of een dashboard waar klanten kunnen inloggen om gebruik te maken van jouw diensten.

De investering in een webapplicatie betaalt zich uit in kostenbesparing en hogere effectiviteit. Dit komt doordat je met digitalisering mensenwerk uit handen neemt. Zo bespaar je op personeelskosten en kunnen je werknemers zich beter richten op hun kerntaken. Daarnaast versnel je bedrijfsprocessen en voorkom je menselijke fouten.

Voorbeeld van een applicatie: CAS

Voor Veiligheidsregio Gelderland-Zuid hebben we de webapplicatie CAS ontwikkelt. Dit is een social intranet waarmee werknemers op een informele manier medische vraagstukken met elkaar kunnen bespreken.

Benieuwd naar de webapplicatie CAS?

Bekijk het voorbeeld in onze case
Afbeelding voor Kwaliteit spoedzorg verbeteren met social intranet CAS
Next lineKwaliteit spoedzorg verbeteren met social intranet CAS

Benieuwd naar meer webapplicaties die we hebben ontwikkeld? Bekijk een aantal van onze cases.

Webapplicatie ontwikkeling bij Linku

Als ontwikkelaar halen we veel energie uit het aanpakken van complexe digitale vraagstukken. Van design tot technische ontwikkeling staan we bedrijven bij in de digitale transformatie.

We benaderen web apps vanuit de gebruiker. We definiëren ‘wie’ de applicatie gebruikt en ‘wat’ de gebruiker met het systeem kan doen. Deze aanpak onthult waar het ontwerp aan moet voldoen om bruikbaar te zijn binnen je bedrijf. Dit legt de basis voor een webapplicatie die op maat gemaakt is voor de gebruiker.

Afhankelijk van het vraagstuk voorzien we ook in de realisatie van mobiele apps, responsive websites en branding. Zo hebben we bijvoorbeeld voor social intranet CAS naast de webapplicatie ook een nieuwe huisstijl en een mobiele app gerealiseerd. Met een mobiele app kunnen gebruikers altijd en overal gebruik maken van je applicatie.

Voor een complete integratie worden bestaande systemen in je bedrijf gekoppeld aan de nieuwe webapplicatie. Wij voorzien hierin met het realiseren van (api)koppelingen met bestaande systemen. Zo worden gegevens tussen systemen automatisch uitgewisseld.

Tijdens, maar ook na de ontwikkeling van een webapplicatie, komen er vaak nieuwe ideeën en vraagstukken bovendrijven. We zien de eerste versie van een applicatie dan ook als een fundament waarop we verder kunnen bouwen. Doorontwikkeling en onderhoud zien wij als onderdeel van een webapplicatie. Zo groeit de oplossing mee met jouw organisatie, je ambities en de gebruikers.

Samen aan de slag

Een webapplicatie moet naadloos geïntegreerd worden in jouw bedrijf. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag. Als product owner maak je deel uit van het team, samen met de projectmanager, de ontwikkelaars en de designers. Je krijgt inzicht in de voortgang in de vorm van bruikbare prototypes. Dit helpt je het project beter te begrijpen en de webapplicatie ontwikkeling bij te sturen.

Kijk eens aan mooi he

Een partij waarmee snel geschakeld kan worden en waarbij ideeën in korte tijd gerealiseerd worden. Linku denkt actief mee, je staat dus niet alleen als klant.

- Jordan van Bergen, CEO bij Stichting GeefGratis

Met onze kennis en ervaring binnen webdevelopment zijn we ook een strategische partner. We deinzen niet terug voor het delen van onze eigen ideeën, ook als deze in contrast staan met die van de klant. Door samen open en eerlijk te communiceren, maken we de slimste keuzes en komen we tot het beste resultaat.

  • DashboardWij maken veel gebruik van het Symfony-framework bij het ontwikkelen van webapplicaties. 

Webapplicatie laten maken?

Benieuwd naar wat we kunnen? Bekijk een aantal van onze webapplicaties. Of neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op Next line