• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
  • MedalGenomineerd FD Gazellen 2017
Next lineHome
Dashboard

Webapplicaties

Dashboard
Onze diensten
Wij ontwikkelen webapplicaties waarmee we problemen oplossen en bedrijfsprocessen digitaliseren. Zo kun jij effectiever te werk gaan.

Automatiseren met webapplicaties

Je kunt een webapplicatie zien als online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie werkt via een browser, dus er is geen installatie nodig en is het altijd en overal toegankelijk, ook op mobiele apparaten. Een webapplicatie kan zowel intern als extern worden ingezet. Denk aan een boekhoud- of administratiesysteem of een dashboard waar klanten kunnen inloggen om gebruik te maken van jouw diensten.

Met het investeren in de ontwikkeling van een webapplicatie bespaar je kosten doordat mensenwerk uit handen wordt genomen. Daarnaast versnel je bedrijfsprocessen en voorkom je menselijke fouten. Aangezien je deze pagina bezoekt, zit je waarschijnlijk zelf met een vraagstuk. Hoe wij dit vraagstuk kunnen vertalen naar een webapplicatie is de vraag waar jij wellicht mee zit. Wij helpen je graag vrijblijvend om deze vraag te beantwoorden.

Webapplicatie in de praktijk?

Bekijk de case van Rootnet
Afbeelding voor Rootnet: klanten beter bedienen met een controlepaneel
Next lineRootnet: klanten beter bedienen met een controlepaneel

Webapplicatie ontwikkeling

Na het uiteenzetten van jouw vraagstuk werken we toe naar een concept. We benaderen webapplicaties vanuit de gebruiker. We zetten op een rijtje ‘wie’ de webapplicatie gebruikt en ‘wat’ de gebruiker met het systeem kan doen. Dit geeft houvast voor alle functionaliteiten en UX-design keuzes waar de webapplicatie aan moet voldoen. Zo ontwikkelen we een webapplicatie die op maat gemaakt is voor de gebruiker.

Tijdens, maar ook na de ontwikkeling van een webapplicatie, komen er vaak nieuwe ideeën en vraagstukken bovendrijven. We zien de eerste versie van een webapplicatie dan ook als een fundament waar we op verder kunnen bouwen. Doorontwikkeling is een logisch vervolg. Zo groeit het platform mee met jouw organisatie, je ambities en de gebruikers.  

Samen aan de slag

Aangezien een webapplicatie naadloos moet integreren in jouw organisatie, gaan we graag samen met jou aan de slag. Doordat je deel uitmaakt van het team en direct communiceert met de ontwikkelaars en designers, zit iedereen binnen het project op één lijn. Je krijgt inzicht in de voortgang in de vorm van bruikbare prototypes. Dit helpt je het project beter te begrijpen en de webapplicatie ontwikkeling bij te sturen.

Kijk eens aan mooi he

Een partij waarmee snel geschakeld kan worden en waarbij ideeën in korte tijd gerealiseerd worden. LinkU denkt actief mee, je staat dus niet alleen als klant.

- Jordan van Bergen, CEO bij Stichting GeefGratis

De mogelijkheden van een webapplicatie zijn oneindig. Het gevaar lonkt wanneer je meer wilt dan je eigenlijk nodig hebt. Met onze ervaring en kennis denken we echter op elk moment met je mee. We deinzen niet terug voor het delen van onze eigen ideeën, ook als deze ingaan tegen die van jou. Door samen open en eerlijk te communiceren, komen we tot het beste resultaat.  

Zelf effectiever te werk te gaan?

Benieuwd hoe de ontwikkeling van een webapplicatie jou kan helpen of heb je een concreet vraagstuk? Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op Next line