House
DIENSTEN

Websites

Maatwerk website laten maken? Met het inzetten van al onze competenties ontwikkelen wij professionele websites waarmee jij je doelen bereikt.

Een maatwerk website ontwikkelen

Onze websites zijn maatwerk en gebouwd vanuit jouw doelen en rondom je doelgroep. Of je nu meer omzet wilt genereren, meer bezoekers wilt trekken of een nieuwe markt wilt aanboren. Wij vertalen jouw ambities naar de ontwikkeling van een website op maat.

Adviserende en persoonlijke aanpak

Wij voorzien in alle competenties van webdesign die jouw website tot een succes maken. Aan de hand van meerdere strategische sessies en meetings met het uitvoerende team, gebruiken we onze kennis om je gedurende het hele proces te adviseren. Het bieden van online strategie zien we als een belangrijke voorwaarde om jouw doelen te bereiken.

Na de eerste strategische sessies gaan onze UX-designers aan de slag om informatiestructuren en wireframes uit werken. Deze vormen de basis van het uiteindelijke design waarin gebruiksvriendelijkheid en conversie centraal staan. Gedurende dit proces word je meegenomen in het creatieve proces en krijg je de kans via tools als Figma de kans om mee te kijken en snel feedback te geven. Zo blijf je altijd betrokken.

We besteden extra aandacht aan het design van de mobiele weergave van de website. Bij de technische realisatie gaan we dan ook altijd uit van een responsive design dat goed schaalt over verschillende platformen, browsers en schermgroottes. Daarbij optimaliseren we de navigatie zodat websitebezoekers ook op mobiel makkelijk hun weg kunnen vinden.

Benieuwd naar een van onze websites?

Bekijk de case van Dar uit Nijmegen
dar website nijmegen
Next lineDar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker

Het is moeilijk om vooraf precies in te beelden waar je heen wilt met een website. We beseffen dat we je daarom de kans moeten geven om het project bij te sturen. Tijdens de ontwikkeling van je maatwerk website zijn er daarom meerdere momenten waarbij we samen kijken naar de voortgang, en je de kans bieden om nieuwe of andere ideeën in te brengen. We leveren de website in fases op via een testomgeving, dus hier kun je rustig bekijken wat we al hebben gemaakt.

Indien we mogelijkheden zien om je merk beter te presenteren, bieden we je de expertise om je (online) branding uit te breiden en te verbeteren. Denk, naast het optimaliseren van je huisstijl, aan het kiezen van webfonts, het maken van een presentatiesjabloon, e-mailhandtekeningen, banners, advertenties en animaties.

Digitalisering en technieken

Mede dankzij onze ervaring in het maken van uitgebreide webapplicaties en apps,  kunnen we bij het ontwikkelen van websites voorzien in complexe en unieke functionaliteiten. Met een maatwerk website kun je alle kanten op en zijn er vaak mogelijkheden om te digitaliseren. Door digitale systemen met elkaar te verbinden (met bijvoorbeeld een API-koppeling), automatiseer je de informatiestromen in je bedrijf. Denk aan het koppelen van een afspraakmodule aan je website, waardoor websitebezoekers zelf een beschikbare tijd en datum kunnen kiezen. Deze keuze wordt via de website automatisch vastgelegd in de externe afspraakmodule.

Bij de ontwikkeling van onze websites maken we vooral gebruik van WordPress als CMS, maar we zijn ook ervaren met een headless CMS-oplossing, Symfony en Angular voor de complexere projecten. We kijken per project welke oplossing het beste zal uitpakken. In de meeste gevallen is WordPress een goede oplossing. Dit CMS is een van meestgebruikte in de wereld, open-source (gratis in gebruik) en goed ondersteund dankzij een grote wereldwijde community. Doordat we het gebruik van plugins minimaliseren, garanderen we een snelle website.

Bekijk onze case van Becruit.nl

Een vacatureplatform voor professionals
becruit.nl is een maatwerk website
Next line‘Be your own recruiter’ op vacatureplatform Becruit

Ook na oplevering zijn we jouw partner

Hoe lang gaat je website mee? Online technologieën veranderen razendsnel. Daardoor ontstaan nieuwe mogelijkheden, en verouderen bestaande. Met doorontwikkeling en de implementatie van nieuwe functionaliteiten houd je jouw website actueel. Onze maatwerk websites zijn flexibel gebouwd, waardoor doorontwikkeling in elke richting mogelijk is. Ook na oplevering van je website staan we dan ook voor je klaar. Met doorlopend onderhoud en optimalisatie, garanderen we je een moderne en veilige website.

Naast doorontwikkeling staan we ook klaar voor service, onderhoud en ondersteuning. Als je een foutje ziet of ergens hulp bij kunt gebruiken, kun je bij ons terecht voor support. Je blijft in contact met de projectmanager, maar kan ook altijd onze helpdesk bereiken via mail of telefoon. Daarnaast staan onze designers en branding-specialisten klaar om nieuwe vraagstukken op te pakken, ook voor designtechnische opdrachten buiten de website om.

We bouwen een website zodat jij deze makkelijk kun vullen, aanpassen en beheren. Het vullen en bijhouden van een website blijkt soms meer werk dan vooraf verwacht, zeker rondom de livegang. Waar nodig bieden we je ondersteuning bij het vullen en organiseren van content. De vormgeving van een website vraagt vaak om een bepaalde manier van vullen. Om alles uit de website te halen, helpen we je dus graag om ook de content op de beste manier te presenteren. Hierbij passen we ook SEO toe.

Kijk eens aan mooi he

Door de kennis, kunde, het meedenken en een kritische blik van Linku, verbeterden wij onze online dienstverlening met een prachtige nieuwe website, waarbij de bezoeker centraal staat.

- Michelle Stuiver, Communicatieadviseur Dar NV en projectleider online dienstverlening

Website laten maken?

Gevestigd in Nijmegen zijn we een full-service internetbureau dat maatwerk websites, apps en webapplicaties realiseert. Met onze ervaring en kennis denken we organisaties echter verder te kunnen helpen met hun digitale ambities. Bekijk hier een aantal van de websites die we eerder hebben ontwikkeld.

Wil jij groeien met een nieuwe maatwerk website of webshop? Benieuwd wat er mogelijk is? Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line

Afbeelding voor Klaas

Direct sparren? Vraag naar Klaas 

Vraag een designanalyse aan 🔍👉 Benieuwd hoe gebruiksvriendelijk jouw website is?
👉 Hoe je jouw conversie verhoogt?
👉 Waar echte designkansen liggen?

Zonder dat je het weet, laat jouw website kansen liggen. Onze UX-designers Arthur en Thomas zijn samen 20 jaar designexperts. Wij geloven in een mooiere digitale wereld en helpen andere bedrijven graag met 5 optimalisatiepunten. Volledig op onze kosten.

Vul het formulier in en we voorzien je binnen 14 dagen van designadvies. Kort daarna vragen we of je interesse hebt in een vervolg. Zo niet, dan ben je gratis al een stukje rijker!
  • Binnen 14 werkdagen ontvang je een e-mail met de vrijblijvende analyse van jouw website.