• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2019!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
House
DIENSTEN

Websites

Website laten maken? Met het inzetten van al onze competenties realiseren wij maatwerk websites en webshops waarmee jij je doelen bereikt.

Website op maat

Gebouwd vanuit jouw doelen en rondom je doelgroep. Onze websites zijn maatwerk. Of je nu meer omzet wilt genereren, meer bezoekers wilt trekken of een nieuwe markt wilt aanboren. Wij vertalen jouw ambities naar de ontwikkeling van een website op maat gebouwd voor de uiteindelijke gebruikers.

Complete aanpak

Wij voorzien in alle competenties van webdesign die jouw website tot een succes maken. Elke website begint met een strategie. Met doelgericht UX en UI-design bouwen we het fundament, met branding verbeteren we jouw online uitstraling en met online marketing versterken we jouw positie.

Mede dankzij onze ervaring in het maken van complexe webapplicaties,  kunnen we bij het ontwikkelen van websites voorzien in complexe en unieke functionaliteiten. Ook maken we koppelingen met bestaande systemen en registers, zodat de nieuwe website naadloos integreert in jouw organisatie.

Online technologieën veranderen razendsnel. Een website is daardoor eigenlijk nooit helemaal af. De oplossing? Die zien wij in doorontwikkeling. Doordat we je website onderhouden en blijven verbeteren, garanderen we een actuele, effectieve en veilige website.

Benieuwd naar een van onze websites?

Bekijk de case van Dar uit Nijmegen
Afbeelding voor Dar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker
Next lineDar.nl – Een website die zich aanpast aan de bezoeker

Samenwerken aan een maatwerk website

Om een te worden met jouw ambities en doelgroep gaan we graag samen met jou aan de slag. Je krijgt een rol binnen ons team. Doordat je direct in contact staat met het uitvoerende team, krijg je veel inzicht in de voortgang en kun je het project bijsturen.

Gevestigd in Nijmegen maken we websites voor veel verschillende klanten. Met onze ervaring deinzen we er dan ook niet voor terug om onze eigen visie en kennis te delen. We denken met je mee en we verdedigen ons advies, zelfs als deze haaks staat op jouw eigen mening. Bekijk hier een aantal van onze websites.

Kijk eens aan mooi he

Door de kennis, kunde, het meedenken en een kritische blik van Linku, verbeterden wij onze online dienstverlening met een prachtige nieuwe website, waarbij de bezoeker centraal staat.

- Michelle Stuiver, Communicatieadviseur Dar NV en projectleider online dienstverlening

We vinden het belangrijk dat je zelf aan de slag kan met het beheer van de website. Waar de voorkant van de website is gebouwd voor je doelgroep, richten we de achterkant in voor jou. Zo kun je zonder onze tussenkomst de inhoud van de website makkelijk aanpassen.

Meer weten?

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress-websites. Wil jij groeien met een nieuwe maatwerk website of twijfel je nog over de mogelijkheden? Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line