Digitale transformatie

Digitale transformatie is meer dan digitaliseren. Het is een revolutie binnen jouw organisatie. Dat vraagt om strategie, techniek en integratie. Linku is jouw partner bij deze uitdaging.

Neem contact op Next line
Overleg pm en development Tanja en Nick in overleg Developers Thomas en Dennis aan het werk
Overleg pm en development Tanja en Nick in overleg Developers Thomas en Dennis aan het werk backend developer aan het werk

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is het overgaan van niet-digitale processen naar digitale processen. Je ondergaat als organisatie een digitale transformatie wanneer je handmatige processen digitaliseert met nieuwe technologie. In de praktijk betekent dit dat je diensten, producten, processen en informatiesoorten omzet naar een digitale vorm.

Ieder bedrijf is bezig met een eigen digitale transformatie, bewust of onbewust. Daaruit volgen veel vragen: Waar sta ik? Wat is er mogelijk? Wat doet mijn concurrent? We bieden je graag een startpunt. Als webbureau helpen we bedrijven digitaal groeien. En daar vertellen we graag over! Dus lees vooral verder.

Afbeelding voor Klaas

Sparren over digitale transformatie?
Klaas helpt je graag

Duik verder in digitale transformatie

Wat kun je allemaal digitaliseren? Waar begin je? Wat heb ik nodig? Zomaar een aantal vragen die wij vaak horen. We delen graag onze kennis.

Digitale transformatie in de praktijk

Bekijk voorbeelden van digitale transformatie. We zijn trots op alles wat we voor deze klanten hebben bereikt.

Trotse samenwerkingen

Waarom kies je voor Linku? Vraag het aan onze trouwe opdrachtgevers.