Afbeelding voor Linku als eerste Nijmeegse bureau DDA-lid

Linku als eerste Nijmeegse bureau DDA-lid

We zijn echt hartstikke trots om dit te mogen aankondigen. Linku is vanaf vandaag officieel lid van Dutch Digital Agencies (DDA), dé branchevereniging en kennisorganisatie van digitale bureaus in Nederland. Alleen de beste bureaus binnen digitale industrie worden hierin opgenomen.

Dat we nu bij de top van de Nederlandse digitale bureaus horen is een bevestiging van de ontwikkeling van Linku als bedrijf en merk.

Het voldoen aan de eisen van een lidmaatschap tot de DDA brengt niet alleen een mooie titel en een fancy nieuw logo op onze website met zich mee, maar biedt ook toegang tot een breder netwerk, meer kennis en exclusieve events. Daarmee kunnen we als bureau groeien naar wat we voor ogen hebben. En die toekomst ziet er rooskleurig uit. Bovendien kunnen we nu nog meer een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de Nederlandse digitale industrie.

Linku is de jongste telg in de DDA-familie. In Gelderland gingen slechts vijf bedrijven ons voor. En in Nijmegen? Daar zijn we de eerste.

Met het DDA-lidmaatschap op zak start een nieuwe fase voor Linku. Zo hebben we de laatste maanden intern al wat veranderingen doorgevoerd (en vijf nieuwe collega’s aangenomen), maar we zijn nog lang niet klaar. Houd onze blog in de gaten, want we verwachten in de komende weken meer nieuws te kunnen delen!

Heb je vragen over DDA, de toekomst van Linku of wil je gewoon even gedag komen zeggen? Laat het me weten.

Voorbeeld mail mailchimp