Linku is een Erkend Leerbedrijf

Bij Linku geloven we in de kracht van kennisdeling. Met trots kondigen we aan dat we officieel een Erkend Leerbedrijf zijn geworden! Dit betekent dat wij vanaf nu mbo-studenten mogen opleiden in de beroepspraktijk voor de functie van Softwaredeveloper.

bram avatar
Geschreven door Bram
tanja en bram poseren met het beeldmerk van erkend leerbedrijf
tanja en bram poseren met het beeldmerk van erkend leerbedrijf

Er is veel vraag naar mbo-stageplaatsen. Een berichtje van mijn oud mbo-docent Mike van der Leest onder mijn post op LinkedIn was de aanleiding voor het contact met het ROC in Nijmegen over de plaatsing van stagiaires bij Linku. Vervolgens ben ik samen met Tanja aan de slag gegaan.

Als een leerbedrijf ingeschreven staat bij de SBB, toont dit aan dat je er als mbo-student veilig kunt werken en dat er iemand werkt die jou op een professionele manier kan begeleiden. Dat wij dit keurmerk hebben laat zien dat Linku een professionele organisatie is waar stagiaires onder goede begeleiding veel kunnen leren.

Dit initiatief is een nieuwe stap die past bij de groei van Linku. We zijn enthousiast om onze kennis en ervaring te delen met gemotiveerde studenten, en hen te begeleiden op hun pad naar succes in deze dynamische wereld!

logo erkend leerbedrijf