Apps

App laten maken? Wil jij je doelgroep beter bedienen of werkprocessen optimaliseren? Met een maatwerk mobiele app realiseren wij jouw digitale groei.
Apps

App laten maken

Met de nog dagelijks toenemende groei van mobiel gebruik, is het verstandig om als organisatie in te spelen op nieuwe kansen. Met het ontwikkelen van een mobiele app maken we jouw product, dienst of bedrijfsproces mobiel toegankelijk. Ben jij klaar voor digitale groei?

Hoe we te werk gaan

Een mobiele app moet duidelijke voordelen bieden tegenover het bezoeken van een mobiele website of het gebruik van andere apps. Wij benaderen jouw vraagstuk binnen de mogelijkheden van een app en bekijken hoe deze meerwaarde kan bieden tegenover bestaande alternatieven. Zo garanderen we een app die niet alleen werkt, maar ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Voordat we de app ontwikkelen, brengen we in kaart ‘wie’ de gebruiker is en ‘wat diegene met de app kan doen. Met het toepassen van UX-design maken we het gebruik intuïtief en het uitvoeren van de gewenste acties makkelijk. Zo zijn essentiële functies letterlijk binnen handbereik.

Overleg developers vergaderruimte Matthijs en Bram
Overleg developers vergaderruimte Matthijs en Bram
Wahid
Thomas van de Ven die doet alsof ie werkt met op de achtergrond het Linku logo

Technieken

Bij de ontwikkeling van apps maken we onder andere gebruik van de open-source technieken Symfony en React Native. Ook automatiseren we informatiestromen met de ontwikkeling van API-koppelingen. Per project bekijken we welke technieken het beste passen bij het vraagstuk.

App ontwikkeling

Een goede app sluit aan op jouw business. Vandaar dat we jou betrekken bij de ontwikkeling, van concept tot oplevering. Doordat je in direct contact staat met het team kun je sparren met onze designers en ontwikkelaars. We leveren werkende prototypes waardoor je veel inzicht krijgt in de voortgang. Dit geeft je een goed idee van de genomen richting en maakt bijsturing mogelijk.

”Linku bestaat uit een team van enthousiaste professionals dat je goed bijstaat om je wensen en doelen om te zetten naar een gebruiksvriendelijke app.”

Lonneke foto
Lonneke Gijsbers
Adviseur Integrale Veiligheid bij het Radboudumc

Onderhoud is een vast onderdeel van onze samenwerking. Je krijgt altijd te maken met nieuwe uitdagingen: denk aan uiteenlopende schermgroottes, veiligheidsrisico’s, nieuwe functionaliteiten en internetsnelheden. De eisen van een goede app veranderen voortdurend. Wij ontwikkelen door zodat we jouw app actueel, veilig en gebruiksvriendelijk houden.

Vragen?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

App laten ontwikkelen?

Benieuwd of we jou kunnen helpen met het ontwikkelen van een app? Neem contact op en we denken vrijblijvend met je mee.

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316

Verder groeien

Naast apps ontwikkelen we ook websites en webapplicaties. Jouw groei realiseren we met onze expertise.