Contentstrategie

De inhoud van je website bepaalt jouw succes. Een website zonder contentstrategie is als een schip zonder kapitein. Laten we daar verandering in brengen.
Contentstrategie

Waarom is content zo belangrijk?

Een website of app is meer dan design en development. Enkel met goede content en een lange termijnstrategie wordt jouw platform een succes.

image alt

Verhoog klantbetrokkenheid en conversie

Met effectieve content spreek je je doelgroep direct aan en vervul je hun behoeften. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid op je website, maar stimuleert ook conversies. Goede content overtuigt bezoekers om acties te ondernemen, zoals het invullen van een contactformulier of het doen van een aankoop. Goede content geeft een duw in de rug.

Optimaliseer voor zoekmachines

Kwalitatieve content is cruciaal voor je SEO-strategie. Zoekmachines zoals Google belonen websites die waardevolle en relevante informatie bieden met een hogere ranking. Hierdoor trek je meer organisch verkeer en verbeter je je online zichtbaarheid.

Bouw aan je merkidentiteit en vertrouwen

Met consistente, hoogwaardige content versterk je je merkidentiteit. Je brengt je boodschap duidelijk over en creëert een emotionele band met je publiek. Daarbij onderscheid je jezelf van de concurrentie. Hiermee groeit vertrouwen en herkenbaarheid, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden je doelgroep.

Contentstrategie

Het belang van content maakt het een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Met een combinatie van de volgende contentdiensten maken we van jouw project een succes:

 • Analyse.

  We inventariseren jouw content en leggen nieuwe kansen bloot.

 • Structuur.

  We ontwikkelen logische structuren en customer journeys.

 • Creatie.

  We creëren effectieve content, SEO en conversiegericht.

 • Inrichting.

  We plaatsen en verbinden content binnen een logische structuur.

 • Conversie.

  Met doordachte funnels leiden we content tot conversie.

 • Data & analyse.

  We maken prestaties inzichtelijk en ontdekken problemen en kansen.

 • Handleiding.

  We maken een handleiding waarmee je zelf succesvolle content maakt.

Natuurlijk heb jij ook kennis en expertise in huis. Samen kijken we naar de beste invulling om het beste uit jouw platform te halen.

Tanja en Nick in overleg
Nick

Groeien met marketing

We zien online marketing als een dienst waarmee je niet alleen de bereikbaarheid van jouw platform verbetert, maar ook de kwaliteit van het platform zelf. Content is daarin key.

Wij helpen je groeien met contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierbij gaan we uit van jouw eigen kracht en optimaliseren we jouw platform zowel technisch als inhoudelijk.

SEO

Zoekmachines als Google zijn steeds beter in staat om kwaliteit te herkennen. Blijven bezoekers langer op je website en vertonen ze interactie, dan is dat volgens Google een teken dat ze tevreden zijn.

Met onze 3 SEO-wetten maken we je beter vindbaar in zoekmachines door technische zoekmachineoptimalisaties toe passen, en de inhoud van je website te optimaliseren.

Online adverteren

Voor succesvolle campagnes werken we met vaste marketingpartners. Samen werken we aan een juiste afstemming tussen campagne en content.

Het bereik van jouw kracht vergroten, dat is ons uitgangspunt. Daarom sturen we op acties om conversie en gebruikerservaring te verhogen. Dat is marketing voor de lange termijn!

Groei
Koen
Koen
Koen

Van content naar succes

Benieuwd hoe content jouw platform naar de volgende stap brengt? Neem contact op en we vertellen je over jouw kansen.

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316