Data & Analyse

In een snel veranderende digitale wereld is het essentieel om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen. Bij Linku zetten we data in om jouw website, app of webapplicatie naar een hoger niveau te brengen.
Data & Analyse

Waarom Data & Analyse?

Cijfers zijn leuk en trekken de aandacht, maar het is belangrijk om de echte waarde ervan in te zien.

 • Verdiept Inzicht:

  Met inzicht in data krijg je een helder beeld van het gedrag en behoeften van je doelgroep. Ofwel: hoe jouw website, app of applicatie wordt gebruikt. Zo leer je jouw gebruikers/klanten beter kennen.

 • Effectieve Optimalisatie

  Met goede data is de weg vrij om objectieve en weloverwogen beslissingen te maken. Je bent niet enkel afhankelijk van je gevoel of wat anderen vinden, daarmee voorkom je de grootste valkuilen in online groei.

 • Strategische Voorsprong:

  In de competitieve digitale ruimte maakt inzicht in data (en het gebruik daarvan) het verschil tussen voorop lopen of achterblijven.

Data & Analyse in de praktijk

Bij Linku maken we complexe data toegankelijk. We willen dat jij het grotere plaatje ziet, het verhaal dat de cijfers vertellen. Dat doen we als volgt:

 • Data Strategie: Samen ontdekken we welke data inzicht geeft in de prestaties van jouw webproduct. Vervolgens bepalen we hoe we deze data gaan gebruiken om je product te optimaliseren. Dit vormt het startpunt van de volgende te nemen stappen.
 • Data beschikbaar maken: We verzamelen data en implementeren waar nodig nieuwe metingen in de techniek, zodat de benodigde data beschikbaar is. Afhankelijk van het vraagstuk anonimiseren we de gegevens.
 • Dashboard-ontwikkeling: Krijg een helder overzicht van je belangrijkste gegevens met op maat gemaakte dashboards die inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Gekoppeld met de beschikbare gegevens.
 • Diepgaande Data-analyse: We analyseren gegevens en vertalen deze naar heldere inzichten voor jouw bedrijf. Waar nodig implementeren we nieuwe metingen om in te zoomen op een vraagstuk.
 • Rapportage: Geen ingewikkelde grafieken, maar duidelijke rapporten die jou vertellen wat je wilt weten. Laten we samen ontdekken wat jouw gebruikers of klanten écht willen en hoe jij daarop kunt inspelen.
 • Trendvoorspelling: De toekomst voorspellen? Bijna! We helpen je anticiperen op komende trends, zodat je altijd een stap vooruit bent.
 • Conversie Optimalisatieen Doorontwikkeling: We gebruiken de inzichten om jouw klantreis soepeler en beter te maken. Dit biedt het fundament voor doorontwikkeling van je website, app of webapplicatie.

Onze strategie

Analyse.

Bij Linku staat Data & Analyse centraal in alles wat we doen. Vanaf het allereerste moment van analyse, waarin we jouw unieke uitdagingen en kansen identificeren.

Build.

De inzichten uit data gebruiken we voor het vormgeven, bouwen en verbeteren van maatwerk gemaakte oplossingen, zoals websites, apps en webapplicaties.

Connect.

Onze datagedreven benadering is continu. Zo zorgen we ervoor dat onze digitale initiatieven niet alleen vandaag goed werken, maar morgen ook.

Datagedreven werken

Stel je een scenario voor waarin elke beslissing die je neemt, wordt ondersteund door heldere, objectieve gegevens. Geen giswerk, maar weloverwogen stappen. Dat is de toekomst die Linku voor jou in petto heeft. Samen werken we aan de weg richting datagedreven werken.

Vragen?
Koen
Koen
Koen

Benieuwd naar Data & Analyse?

Wil je de kracht van data gebruiken om jouw digitale projecten naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op en we verkennen de mogelijkheden van een datagedreven toekomst.

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316