Websites

Maatwerk website laten maken? Met het inzetten van al onze competenties ontwikkelen wij professionele websites waarmee jij je doelen bereikt.
Websites

Groei digitaal met een website

Onze websites zijn maatwerk en gebouwd vanuit jouw doelen en doelgroep. Als digitale partner helpen we je groeien. Of je nu meer omzet wilt genereren, meer bezoekers wilt trekken of een nieuwe markt wilt aanboren; wij vertalen jouw ambities naar de ontwikkeling van websites op maat. We maken graag kennis!

Doelgericht en persoonlijk

Wij voorzien in alle competenties van webdesign die jouw website tot een succes maken. Aan de hand van strategische sessies en meetings met het uitvoerende team, gebruiken we onze kennis om je gedurende het hele proces te adviseren. Het bieden van online strategie zien we als een belangrijke voorwaarde om jouw doelen te bereiken.

”Door de kennis, kunde en kritische blik van Linku, verbeterden wij onze online dienst­verlening met een prachtige nieuwe website, waarbij de bezoeker centraal staat.”

Michelle Stuiver
Michelle Stuiver
Communicatieadviseur Dar NV en projectleider online dienstverlening

Website ontwikkeling bij Linku

Na de eerste strategische sessies starten onze UX-designers met het ontwerp van je website. We visualiseren eerst de kern met informatiestructuren en wireframes. Deze vormen de basis van het uiteindelijke design waarin gebruiksvriendelijkheid en conversie centraal staan. We nemen je mee in het creatieve proces en via tools als Figma kijk je mee en geef je makkelijk feedback. Zo blijf je altijd betrokken.

We besteden extra aandacht aan het design van de mobiele weergave van de website. Bij de technische realisatie gaan we dan ook altijd uit van een responsive design dat goed schaalt over verschillende platformen, browsers en schermgroottes. Daarbij optimaliseren we de navigatie zodat websitebezoekers ook op mobiel makkelijk hun weg kunnen vinden.

Strategie en doorontwikkeling

Vooraf een project compleet uitdenken is moeilijk. We geven je daarom mogelijkheden het project bij te sturen tijdens de ontwikkeling. We nemen we je mee in het proces en delen de voortgang. We dagen je uit om nieuwe of andere ideeën in te brengen. We maken voor livegang de website beschikbaar in een testomgeving, hier kun je rustig bekend raken met het systeem en wat we hebben gemaakt.

Indien we mogelijkheden zien om je merk beter te presenteren, bieden we je de expertise om je (online) branding uit te breiden en te verbeteren. Denk, naast het optimaliseren van je huisstijl, aan het kiezen van webfonts, het maken van een presentatiesjabloon, e-mailhandtekeningen, banners, advertenties en animaties. Ook ondersteunen we je in de inrichting en ontwikkeling van content, zodat de website echt aansluit bij je doelgroep.

Sales overleg tussen Klaas en Thomas en Geert over online platforms
Sales overleg tussen Klaas en Thomas en Geert over online platforms
foto van alexander
Bram in overleg met Koen voor een computer-scherm

Digitalisering en technieken

Mede dankzij onze ervaring in het maken van uitgebreide webapplicaties en apps,  kunnen we bij het ontwikkelen van websites voorzien in complexe en unieke functionaliteiten. Met een maatwerk website kun je alle kanten op en zijn er vaak mogelijkheden om te digitaliseren. Door digitale systemen met elkaar te verbinden (met bijvoorbeeld een API-koppeling), automatiseer je de informatiestromen in je bedrijf. Denk aan het koppelen van een afspraakmodule aan je website, waardoor websitebezoekers zelf een beschikbare tijd en datum kunnen kiezen. Deze keuze wordt via de website automatisch vastgelegd in de externe afspraakmodule.

Bij de ontwikkeling van onze websites maken we gebruik van WordPress en headless CMS Sanityals CMS, maar we zijn ook ervaren met Symfony en Angular voor het ontwikkelen complexere websites. We nemen je mee in de mogelijkheden en kiezen de technieken die het beste uitpakken voor jou.

Jouw digitale partner

Ons werk gaat om jouw ambities. Met onze ervaring en kennis helpen we jouw doelen te bereiken met de ontwikkeling van digitale producten zoals websites, apps en webapplicaties.

Vragen?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

Website laten maken?

Wil jij groeien met je website? Benieuwd hoe we jouw doelen bereiken? Neem contact op en we denken graag vrijblijvend met je mee.

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316

Verder groeien

Naast websites ontwikkelen we ook webapplicaties en apps. Jouw groei realiseren we met onze expertise.