Linku bouwt aan nieuw hekkelman.nl

Het advocaten- en notarissenkantoor Hekkelman heeft opnieuw voor digital agency Linku gekozen om hun website verder te ontwikkelen.

Nick
Geschreven door Nick
Hekkelman krijgt een nieuwe website
Hekkelman krijgt een nieuwe website

Hekkelman groeide in de laatste vijf jaar en verstevigt daarmee hun positie in de Advocatuur Top 50 en Notariaat top 30 – positie 10 – volgens Advocatie Magazine. ‘Duidelijk Hekkelman’ is het vernieuwde branding-concept dat zowel intern als via externe kanalen geladen wordt de komende jaren.

In samenwerking met Linku heeft Hekkelman de afgelopen jaren een goed online platform neergezet dat veel verkeer realiseert. De volgende stap is om die om de vele bezoekers beter te sturen naar de juiste bestemming. Een website die converteert en bijdraagt aan het hogere doel van het advocaten- en notarissenkantoor: een juridisch baken zijn dat pal voor de belangen van de cliënt staat.

Natasja van Eijsden, interim-marketing manager bij Hekkelman kijkt uit naar de volgende stap: “De website is één van onze belangrijkste marcom-kanalen. Niet alleen moet ‘Duidelijk Hekkelman’ van de website afspatten, de website moet een impactvolle rol gaan spelen in de customer journeys.”

“Meer in verbinding komen met de doelgroep is de volgende stap waar we gezamenlijk aan werken. Van kwantiteit naar kwaliteit. Door de manier van samenwerken en het benutten van elkaars expertise maken we de online doelstellingen haalbaar”, zegt Thomas Rutten, directeur bij Linku.

Vragen?
Nick
Nick
Nick

Nick helpt je graag.

Wil je meer weten over deze samenwerking of denk je aan een eigen website?

Stuur een mailOf bel: 024 – 3000 316