Internetbureau

Op zoek naar een full-service internetbureau? Leuk je te leren kennen! Gevestigd in Nijmegen ontwikkelen wij al ruim tien jaar professionele websites, webapplicaties en apps.

Linku pand aan St.Canisiusingel in Nijmegen
Linku pand aan St.Canisiusingel in Nijmegen

Internetbureau Linku

Voor digitale vraagstukken ben je bij ons aan het goede adres. Als internetbureau in Nijmegen zijn we gespecialiseerd in het bedenken en uitwerken van online oplossingen. Door maatwerk te ontwikkelen, bouwen we aan complete online platformen. Dit doen we met een enthousiast team van webdevelopers, communicatiespecialisten en marketeers.

Met trots zijn we onderdeel van Dutch Digital Agencies. Een branchevereniging voor de beste internetbureaus in Nederland.

strategisch overleg bij internetbureau linku
strategisch overleg bij internetbureau linku
Marley
Overleg pm en development over engagement

Een online platform op maat

Veel van onze opdrachtgevers vallen in het MKB-segment. Dit zijn vaak opdrachtgevers met complexe of uitgebreide vraagstukken. Denk aan een website die informatie aanpast aan de bezoeker of een mobiele app waarmee je naar huizen zoekt zoals op tinder. Als internetbureau zien we websites, apps en webapplicaties als middelen om een doel te bereiken.

Meedenken en adviseren

We zijn een internetbureau dat graag betrokken is bij elke fase van een project. Van de eerste voorzichtige ideetjes tot de doorontwikkeling van het uitgewerkte platform. Onze ervaring zetten we in om jouw doelen te bereiken. Daarnaast benutten we compleet nieuwe kansen door te blijven innoveren. Online groei, daar draait het om.

Onze diensten als internetbureau

Onze kernwerkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van websiteswebapplicaties en apps. Binnen deze producten staat het uitwerken van een passend webdesign en user experience centraal. Zo maken we onze platforms intuïtief en gebruiksvriendelijk voor de juiste doelgroep.

Met het toepassen van branding optimaliseren we je online uitstraling. Met o.a. doordacht kleurgebruik, het gebruik van specifieke lettertypes en richtlijnen voor (online) communicatie, stroomlijnen wij jouw merkuitingen. Zo kom je op de juiste manier over op je doelgroep en onderscheid je jezelf van je concurrenten.

Met online marketing versterken we je verhaal. Met een focus op inhoud, maken we jouw verhaal en business aantrekkelijk. Denk aan het schrijven van overtuigende en vindbare webteksten. Met online adverteren zetten we je boodschap meer kracht bij.

Vragen?
Cover afbeelding voor Internetbureau
Cover afbeelding voor Internetbureau
Cover afbeelding voor Internetbureau

Aan de slag

We zijn benieuwd welk idee je hebt of welk probleem je wilt oplossen. Stuur ons eens een bericht. Als internetbureau denken we graag vrijblijvend met je mee!

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316