Kantoren samen­brengen met Linku Verbindt

Vrijdag is een rustige dag op de meeste kantoren. Dit gaf me het idee: waarom bundelen we de bezetting niet? Al snel was de eerste editie van Linku Verbindt een realiteit.

Geert
Geschreven door Geert
Eigenaren en direct Thomas en Geert Rutten op kantoor bij het Linku logo
Eigenaren en direct Thomas en Geert Rutten op kantoor bij het Linku logo

Sinds juli 2023 is ons gloednieuwe kantoor in het centrum van Nijmegen een feit. Compleet met flexplekken, twee keukens, project- en vergaderruimtes, een ontspanningsruimte en zelfs een evenement-zaal met ruimte voor 100 personen.

We merken dat vrijdag vaak een rustige dag is — veel mensen zijn vrij of werken vanuit huis. Daarom lanceerden we een nieuw experiment: Linku Verbindt. Op vrijdag 26 april 2024 openden we onze deuren voor creatievelingen. Van webdevelopers, SEO-experts, voetbaldirecteuren, businesscoaches tot gemeenteambtenaren; iedereen was welkom om te komen werken, overleggen en netwerken.

We zorgden voor de lunch en sloten de middag af met een drankje in onze bar. Met een bijdrage van 25 euro per persoon hebben we de kosten gedekt.

Nieuwe kennismakingen

Het was een leuke, inspirerende dag vol nieuwe kennismakingen. De reacties (op mijn LinkedIn-post) zeggen genoeg!

slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding

Ook enthousiast?

Krijg een impressie van deze dag in de flashback. Wil je meedoen aan de volgende Linku Verbindt? Houd dan onze LinkedIn-pagina in de gaten.