Linku | opening pand 31 mei

Het is een speciaal jaar voor Linku, want we vieren niet alleen ons 17-jarig bestaan, maar we openen ook de deuren van ons nieuwe kantoor met een feest. Ter ere van deze dubbele mijlpaal nodigen we onze klanten en relaties uit voor deze feestavond, vanaf 16.30 uur.

Geert
Geschreven door Geert
Linku pand aan St.Canisiusingel in Nijmegen
Linku pand aan St.Canisiusingel in Nijmegen

Het wordt in ieder geval een gelegenheid om te netwerken en een kijkje te nemen in ons gloednieuwe kantoor. We beloven een leuke avond met twee interessante sprekers en uiteraard heerlijke catering.

Programma

16.30 – 17.30 uurInloop met champagne en hapjes
17.30 – 17.45 uurWelkomstwoord Thomas en Geert + opening wethouder John Brom
17.45 – 18.45 uurSprekers Jan van Halst en Hein Heijen
18.45 – 19.30 uurHapjes en drankjes
19.30 uurStart feestavond (voor de liefhebber), waar we ook de
avondgasten verwelkomen.

Teambuilding en verbinding

In lijn met ons centrale thema verbinding hebben we twee vooraanstaande gastsprekers gevonden: Jan van Halst en Hein Heijen. Samen verzorgen zij een inspiratiesessie over het bouwen van topteams — op een manier die je visie op leiderschap richting geeft.

Jan van Halst

Jan van Halst, begon zijn carrière als profvoetballer bij FC Utrecht en speelde 16 jaar in de top van het Nederlandse voetbal. Na zijn sportcarrière werd hij een gerespecteerd voetbalanalist en is hij tegenwoordig actief als spreker en coach met zijn bureau “Van baas naar coach”. Jan combineert zijn voetbalervaring met leiderschapstrainingen, waarbij hij parallellen trekt tussen sport en bedrijfsleven. Zijn inzichten in teamontwikkeling en motivatie zijn een inspiratie voor iedere professional.

Cover afbeelding voor Linku | opening pand 31 mei

Hein Heijen

Hein Heijen is een vooraanstaand docent, auteur en expert in toegepaste neuromarketing en beïnvloedingspsychologie. In 2015 richtte hij de Academie voor Gedragskennis op, waar hij succesvolle post-HBO opleidingen en masterclasses in salespsychologie heeft ontwikkeld, onderwijskundig gevalideerd door de Universiteit Leiden. Hij ondersteunt regelmatig sales- en marketingmanagers, CEO’s van toonaangevende bedrijven en communicatieadviseurs met zijn expertise. Zijn inzichten beloven een verrijking voor elke professional die op zoek is naar meer begrip van consumentengedrag en beïnvloedingstechnieken.

Cover afbeelding voor Linku | opening pand 31 mei

Bereid je voor op een dag vol inspiratie, leerzame momenten en netwerkkansen, allemaal binnen de context van verbinding.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen. Gelieve je hieronder aan te melden i.v.m. catering e.d.

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je deze uitnodiging met één druk op de knop in je agenda zetten?
Dat kan.