Afbeelding voor Linku verhuist naar St. Canisiussingel

Linku verhuist naar St. Canisiussingel

In de laatste jaren zijn we flink gegroeid, dat zal niemand ontgaan zijn. Na 7,5 jaar nemen we daarom afscheid van ons iconische pand aan de St. Annastraat en kijken vanaf 1 mei uit over het centrum van Nijmegen vanuit ons nieuwe pand aan de St. Canisiussingel.

De nieuwe werkplek wordt momenteel volledig gerenoveerd en wordt naar verwachting in mei 2021 opgeleverd. De nieuwe locatie biedt ruimte voor ons om verder te groeien en fungeert meer als een ontmoetingsplek dan als een traditioneel kantoor. Er is wederom gekozen voor een vestiging nabij het centrum. Alle voorzieningen op loopafstand in het hart van Nijmegen, voldoende parkeergelegenheid en een goed bereikbare zichtlocatie bestempelen dit nieuwe kantoor tot een A-locatie, voor zowel opdrachtgevers als onze medewerkers.

Het pand aan de St. Canisiussingel
Het pand aan de St. Canisiussingel

De verbouwing staat onder begeleiding van architectenbureau Bob Romijnders. Een grote open ruimte, een podium met uitzicht over de stad als ware eyecatcher bij binnenkomst, voldoende kleine concentratieruimten, veel ramen en een scheiding tussen werk en ontspanning maken het tot een nieuwe werkplek waar we naar uitkijken.

Een plek om samen te zijn

Geert en Thomas zijn blij dat we verder kunnen groeien op een nieuwe plek: “We zijn enorm verheugd over de aanstaande verhuizing. Thuiswerken afgelopen jaar heeft ons ruimte gegeven om goed na te denken over deze belangrijke stap in de geschiedenis van Linku, maar we zijn op de huidige locatie uit onze voegen gegroeid. 2020 heeft laten zien dat het kantoor niet een plek is waar je moet werken, maar waar je samen wil zijn. Met dit uitgangspunt hebben we ook nagedacht over de inrichting en het doel van ons nieuwe thuis. Zodra het weer kan, proosten we graag met onze naasten, relaties en andere betrokkenen op dit nieuwe hoofdstuk voor Linku.”

Zoals gezegd is de verbouwing nog in volle gang en moeten er nog een aantal keuzes worden gemaakt. Toch delen we graag al een aantal impressies om je een indruk te geven van de ruimte en de mogelijke inrichting:

Afbeelding voor
Afbeelding voor
Afbeelding voor

Hopelijk tot snel!

Nu de handtekening is gezet kunnen we hard werken aan onze nieuwe ontmoetingsplek. We hopen je over een aantal maanden te kunnen uitnodigen voor een kop koffie op ons nieuwe kantoor. Tot snel!

Nieuwsbrief sfeerbeeld