Opening van pand en 17-jarig jubileum

De opening van ons nieuwe pand was een dag die we niet snel vergeten. Na jaren van plannen en verbouwen gingen eindelijk de deuren officieel open. We vierden dit samen met iedereen die Linku een warm hart toedraagt.

Geert
Geschreven door Geert
© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl

Tijd voor een feest

Het organiseren van een evenement blijft altijd spannend, hoeveel ervaring je ook hebt. Niet vanwege de planning, maar omdat je hoopt dat de gasten ook echt komen. En ze kwamen, in groten getale. Geweldig om te zien. Een speciale dank aan collega’s Sandy en Nick voor hun harde werk.

slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding

De avond begon met een speciaal moment voor mij en Thomas. We werden door Nick op het podium geroepen voor alle opdrachtgevers, zakelijke partners, collega’s en vrienden. Een week eerder had hij contact met onze vader, Ger Rutten, om een mooie anekdote te scoren. Die vertelde hij tijdens de openingsspeech.

Daarna blikte Thomas zelf terug op de afgelopen 17 jaar en pakte het moment om iedereen die aanwezig, maar ook niet aanwezig was, te bedanken. Zonder al onze collega’s, opdrachtgevers, relaties en partners van vroeger tot nu, hadden we hier niet gestaan. Bedankt. 💙

© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl

Officiële opening

De officiële opening werd verricht door niemand minder dan John Brom, wethouder economische zaken van de gemeente Nijmegen. Zijn woorden onderstreepten de impact die Linku heeft op de stad en de bredere regio. Hij sprak met bewondering over onze inzet:

‘’Ik stel het erg op prijs dat Geert en Thomas niet alleen bezig zijn met hun eigen bedrijf, maar ook actief andere bedrijven helpen. Ik denk daarbij aan jullie betrokkenheid bij Startup Nijmegen, Scale and Grow, Smart en IT Nijmegen en RvN@. Jullie nieuwe locatie hebben jullie ruimhartig beschikbaar gesteld voor bijeenkomsten van de gemeenteraad, concernmanagers en startende bedrijven.’’

John Brom
John Brom
Wethouder economische zaken van de gemeente Nijmegen

Toen John het pand officieel opende, barstte de party poppers onder luid applaus los. Het moment markeert een mijlpaal voor Linku en ook voor de lokale gemeenschap die we ondersteunen en blijven versterken.

Jan van Halst en Hein Heijen

Daarna volgde een inspirerende lezing die perfect aansloot bij de waarden van Linku. Oud-voetballer Jan van Halst en neuropsychologie-expert Hein Heijen stonden als een dynamisch duo op het podium. Hun een-tweetje over teamcultuur, saamhorigheid en hoe je menselijk gedrag richting geeft bracht de mensen in de zaal een glimlach op hun gezichten. Ze deelden niet alleen inzichten, maar ook praktische tips en persoonlijke verhalen die iedereen raakten.

Cover afbeelding voor Opening van pand en 17-jarig jubileum
Cover afbeelding voor Opening van pand en 17-jarig jubileum

Feeststemming

De stoelen gingen aan de kant, de muziek werd opengedraaid en de feeststemming barstte los. De drank vloeide rijkelijk en de dansvloer vulde zich snel. Het was een avond vol lachen, dansen en het vieren van dit samenzijn. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus geniet van de foto’s en de aftermovie. Bij ons staat die voorlopig even op repeat.

Teamdag

De dag na dit grote feest vierden we onze mijlpalen nogmaals, maar dan intiem ons team. Een mooi moment om, met onze families, stil te staan bij de mooie club die we hebben. Bedankt voor deze mooie dagen. 💙

Interessante onderwerpen direct in je inbox?

Elke 1e woensdag van de maand zetten we je op het puntje van je stoel met onze laatste kennis, cases en inspiratie.