Route & parkeren

Ons kantoor bevindt zich aan de Canisiussingel 19-G2 in Nijmegen. Gezien de centrale ligging is er beperkte parkeergelegenheid direct bij ons kantoor.

Beperkte parkeergelegenheid

Voor het parkeren van je fiets zijn er fietsrekken rechts van de ingang. Voor auto’s raden wij aan om zelf een parkeerplek te zoeken in de omgeving, aangezien er geen parkeerplaatsen direct beschikbaar zijn bij ons pand.

Voor grotere groepen zijn de parkeergarages in het centrum of bij de Wedren een goede optie. Deze locaties zijn op loopafstand en bieden ruim voldoende parkeergelegenheid. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een parkeerplaats, bel dan naar ons algemene telefoonnummer (024 3000 316).

Als de persoon met wie je contact hebt bij Linku vooraf heeft aangegeven dat er een parkeerplek voor je gereserveerd is, bekijk dan onderstaande instructies. Onze parkeerplekken bevinden zich aan de linkerkant van het pand en zijn de laatste plekken als je de weg volgt. Je herkent de Linku-parkeerplekken aan een markering met ons logo.

Let op, het kan zijn dat de parkeerrekken gesloten zijn. Neem in dat geval contact met ons op.

Ingang

Aan de voordeur voor het pand bevindt zich een intercom. Bel met Linku en we openen de voordeur. Je kunt dan doorlopen en de lift of trap nemen naar de 4e verdieping.

Voorbeeldroute parkeren

Hieronder zie je welke route je met de auto kunt aanhouden wanneer je:

1. Van de Waalbrug afkomt (vanuit het noorden)

kaart van de route
foto van de route
Vanuit de Berg en Dalseweg neem je bij het stoplicht een scherpe (u-)bocht naar rechts waarbij je direct de ventweg oprijdt.

2. Van het Keizer Karelplein afkomt (vanuit het westen)

kaart van de route
foto van de route
Direct na het oversteken van de de kruising rijd je rechts de ventweg op.