• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2019!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Banner for Speel nu GIPPO: onze nieuwe voetbal app

Speel nu GIPPO: onze nieuwe voetbal app

Heb je altijd al eens willen wedden op een voetbalwedstrijd, maar twijfel je over het inzetten van geld? Goed nieuws. Met onze nieuwe app GIPPO kun je gratis een gokje wagen en jezelf bewijzen als echte voetbalkenner.

Wat is GIPPO?

GIPPO is een mobiele app waarmee je inzet op echte voetbalwedstrijden uit de grootste nationale en internationale competities. Elke week word je ingedeeld in een kleine poule met andere GIPPO-spelers. Tijdens deze week moet je met juiste voorspellingen zoveel mogelijk punten zien te halen om promotie af te dwingen en degradatie te voorkomen. Je wekelijkse resultaten bepalen dus op welk niveau je uitkomt in de volgende week.

Gratis spelen met GIPPO’s

Met GIPPO willen we het inzetten op voetbalwedstrijden leuk, gratis en toegankelijk maken. Vandaar dat je niet speelt met echt geld, maar met een zelfverzonnen speelmunt: de GIPPO. Iedereen in je poule begint de ronde met hetzelfde startsaldo. Met goede voorspellingen moet je proberen dit saldo binnen een week zoveel mogelijk te vermeerderen. De volgende week begin je weer met hetzelfde startsaldo binnen je oude of nieuwe niveau.

Interactief

Door te spelen met GIPPO’s kunnen we spelelementen introduceren die met een echte valuta beperkt mogelijk zouden zijn. Zo kun je tijdens een wedstrijd actie ondernemen door jezelf terug te trekken ten koste van een deel van je inzet. Ook kun je je inzet verhogen wanneer jouw voorspelling nog niet is bereikt, maar je wel verwacht dat dit nog gaat gebeuren. Deze opties maken het inzetten dynamisch en dagen je uit slimme keuzes te maken.

Competitief en sociaal

Door je scores te vergelijken met die van je vrienden kom je erachter wie de echte voetbalkenner is. Daarnaast ontstaat er een competitieve sfeer, doordat je het elke week opneemt tegen andere spelers in je poule. Elke week staat er promotie of degradatie op het spel waarbij je je door zeven niveaus moet zien te vechten om de top te bereiken. Weet jij het niveau van legende te bereiken?

Benieuwd naar GIPPO?

Je kunt GIPPO gratis spelen op je iPhone of Android-telefoon. De app is momenteel nog in in ontwikkeling (bèta) wat invloed kan hebben op je speelervaring:

  • Kans op bugs en fouten binnen de app
  • Je speelt mogelijk in een lege of kleine poule
  • Ontbrekende functionaliteiten
  • Veranderende functionaliteiten
  • Je voortgang wordt mogelijk gereset

Desondanks verwelkomen we graag nieuwe spelers. Door mee te spelen kun je ons namelijk helpen de app te verbeteren. Bezoek de website van GIPPO om toegang te krijgen tot de bèta.

Get GIPPO Next line