Tot 2.500 euro subsidie voor Nijmeegse ondernemers

Na het succes van eerder dit jaar, stelt Gemeente Nijmegen opnieuw tijdelijk een subsidie ter beschikking voor Nijmeegse ondernemers die digitaliseren. Dit keer is de regeling speciaal ingericht voor ondernemers in de retail en horeca. Wat is jouw digitale uitdaging?

Geert
Geschreven door Geert
Subsidie
Subsidie

De gemeente Nijmegen en Beuningen geven detailhandel en horecabedrijven met zelfstandige vestigingen in deze gemeenten een steuntje in de rug. De subsidie Digitaliseringsvoucher is bedoeld om bedrijven te helpen omzet en/of marktbereik behouden, of te vergroten nu fysieke klantbezoeken door corona beperkt worden.

  • Maximale hoogte van het voucherbedrag voor de Nijmeegse horeca en detailhandel is € 2.500,- (maximaal van 50% van totale kosten).
  • Maximale hoogte van het voucherbedrag voor de Beuningse horeca en detailhandel is € 1.000,- (maximaal van 50% van totale kosten).

Ondernemers in de gemeente Nijmegen kunnen van zowel Nijmeegse als Beuningse digitaliseringsleveranciers gebruikmaken en vice versa. Uiteraard is kunnen deze ondernemers dus bij Linku terecht. Eerder dit jaar hebben we voor Dedicated Fashion de website ilovenijmegen.nl ontwikkeld, waarbij zij gebruik hebben gemaakt van deze gemeentelijke subsidie.

De regeling kan vanaf dinsdag 22 december, 12.00 uur worden aangevraagd via @RVN.

De regeling is open tot het subsidieplafond is bereikt. Vouchertoetsing en eventuele toekenning geschiedt op volgorde van binnenkomst van een correcte complete aanmelding. De volledige voorwaarden en aanvraagprocedure is te lezen op de website van @RVN.

Herken je jezelf in een van de volgende problemen?

  • Ontbreken van een gedegen digitale strategie
  • Mijn website genereert onvoldoende omzet
  • Mijn werk is omslachtig en ouderwets door het ontbreken van koppelingen tussen verschillende systemen
  • Mijn merk is online onvindbaar
  • Je wilt graag een (nieuwe) website, app, applicatie of webshop laten realiseren
Vervolg!
Geert
Geert
Geert

Benieuwd of wij je kunnen helpen met de uitwerking van je vraagstuk?

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316