Technisch onderhoud en support

Na de oplevering van jouw website, webshop of applicatie blijven wij graag betrokken. Een project stopt tenslotte niet na de oplevering. Jouw succesvolle online product staat namelijk niet stil. Vanaf livegang blijf je doorontwikkelen, onderhouden en optimaliseren, want succes smaakt naar meer. Of het nou gaat om het uitvoeren van systeemupdates of het inspelen op de veranderende technologie, wij werken er graag aan mee.

Hoe waarborgen we de kwaliteit van jouw online product?

Wij begrijpen dat je wilt dat jouw platform in topconditie blijft. We hebben enkele voordelen van een onderhoudsafspraak bij LinkU voor je op een rijtje gezet:

  • Je bent verzekerd van snelle en professionele dienstverlening;
  • Je komt niet voor onvoorziene kosten te staan;
  • Duidelijke afspraken worden vastgelegd;
  • Je hebt zekerheid over de beschikbaarheid van de diensten die geleverd worden;
  • Het CMS is altijd up-to-date;
  • Er is een direct aanspreekpunt beschikbaar in de vorm van een contactpersoon;
Screenshot LinkU helpdesk systeem Teamworkdesk
Logo's Google Analytics en Hotjar
Hoe zorgen we ervoor dat jouw online product resultaat gaat opleveren?

Jouw online product is up & running. Dit betekent niet dat jouw website, webshop of applicatie helemaal klaar is en het succes vanzelf komt. Een online product is immers nooit klaar. Ook na lancering is een goede samenwerking van groot belang. Of het nu om kleine of grote aanpassingen en toevoegingen gaat, jouw doelgroep moet een goede gebruikerservaring behouden. Aan de hand van analyses, via bijvoorbeeld Google Analytics of Hotjar, kijken we hoe jouw doelgroep jouw online software product gebruikt. Geldt voor jouw online product: ‘Als bezoekers je niet kunnen vinden dan kun je geen successen boeken’? In dat geval is het belangrijk om jouw product te optimaliseren voor zoekmachines. Hiervoor kunnen we een separaat traject voor online marketing starten.

Wanneer moet je nieuwe functionaliteiten toevoegen?

De wens of vraag om nieuwe functionaliteiten en optimalisatie kan van meerdere partijen komen. Verzoeken kunnen bij jou binnenkomen via bezoekers of gebruikers, zowel intern als extern. Maar het kan ook zo zijn dat er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden binnen de technologie of binnen jouw branche die nieuwe functionaliteiten interessant maken. Online ontwikkeling gaan in een razendsnel tempo. Bij LinkU zijn we altijd op de hoogte van deze laatste ontwikkelingen, daarom kunnen we jou te allen tijde voorzien van een goed advies. Zo kunnen we jouw online product steeds optimaliseren.

Heatmaps Hotjar voor doorontwikkeling
Bekijk hieronder onze succesvol doorlopen projecten