• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2018!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Dashboard

Technieken en platformen

We gaan altijd voor technieken die passen bij de oplossing. Daarbij kiezen we vaak voor flexibele platformen, waaronder WordPress, Symfony, Ionic en Angular.

WordPress

Bij de ontwikkeling van websites maken we graag gebruik van WordPress. Door het content management system (CMS) van WordPress te combineren met maatwerk ontwikkeling, creëren we een professionele website die door iedereen kan worden beheerd. Als klant kan je hierdoor makkelijk zelf informatie aanpassen, toevoegen en verwijderen.

We gebruiken veelal Composer aangestuurde WordPress-omgevingen in combinatie met o.a. Timber, BedRock en ACF. Voor een WordPress-webshop kiezen we veelal voor het gebruik van WooCommerce. WordPress (en WooCommerce) zijn open source en dus gratis in gebruik.

Enkele van onze WordPress-websites zijn Dar, Montessori CollegeEline Rosina (WooCommerce).

technieken en ontwikkelmethodes: wordpress

Symfony

Symfony is een PHP framework dat we voornamelijk gebruiken bij de ontwikkeling van webapplicaties, maar het biedt ook mogelijkheden tot het ontwikkelen van een maatwerk website. Met Symfony maken we flexibele en robuuste webapplicaties die compleet naar wens kunnen worden ontwikkeld.

Symfony voorziet vooral in complexe projecten waarbij koppelingen met andere systemen nodig zijn. Ook voor het verwerken van uitgebreide data biedt Symfony een oplossing. Symfony is open source en dus gratis in gebruik.

We hebben onder andere RootnetCrisisNet en Geef ontwikkeld met behulp van Symfony.

technieken en ontwikkelmethodes: symfony php

Angular en Ionic

Angular (voorheen AngularJS) is een open source framework voor webapplicaties. Met een nadruk op testen biedt dit framework structuur in het opbouwen van een applicatie. Ionic is een HTML5 ontwikkelplatform voor hybride mobiele apps en is gemaakt bovenop Angular.

We gebruiken bij voorkeur Ionic bij de ontwikkeling van hybride mobiele apps. Een hybride app kun je zien als een website in de vorm van een app. Hierdoor hoeft deze maar één keer ontwikkeld te worden voor alle platformen. Dit scheelt kostbare ontwikkeltijd.

Geef en CrisisNet zijn voorbeelden projecten waarin gebruik is gemaakt van Angular en Ionic.

techniek: angular (angularjs)techniek ionic hybride mobiele apps

Overig

Naast bovenstaande technieken en platformen maken we ook gebruik van:

  • Versiebeheer (Git)
  • CI/CD (Continuous integration/Continuous delivery) middels de OTAP/DTAP-methodiek
  • SCRUM/Agile projectmethodiek
  • Codereviews