Dashboard

Technieken en platformen

We gaan altijd voor technieken die passen bij het vraagstuk en de beoogde oplossing. Daarbij kiezen we vaak voor flexibele platformen, waaronder Symfony, Angular, Ionic en WordPress.

Symfony

technieken en ontwikkelmethodes: symfony php

Symfony is een PHP framework dat we voornamelijk gebruiken bij de ontwikkeling van de backend API’s van onze maatwerkapplicaties. Met Symfony maken we flexibele, robuuste en feature-rich API’s die compleet naar wens kunnen worden ontwikkeld. Symfony is open source en dus gratis in gebruik.

We hebben onder andere VisserRootnetCrisisNet en Geef ontwikkeld met behulp van Symfony.

Meer over Symfony Next line

 

Angular en Ionic

techniek: angulartechniek ionic hybride mobiele apps

Angular is een open-source frontendframework voor webapplicaties, en is één van de meest-gebruikte frontendframeworks van dit moment.
Visser en Geef.nl zijn voorbeelden van door ons opgeleverde Angular-applicaties.

Ionic is een ontwikkelplatform voor hybride mobiele apps en kan in combinatie met Angular gebruikt worden. We gebruiken bij voorkeur Ionic bij de ontwikkeling van hybride mobiele apps. Hierdoor hoeft deze maar één keer ontwikkeld te worden voor alle platformen. Dit scheelt kostbare ontwikkeltijd.

Walker Fire en CrisisNet en CAS zijn voorbeelden projecten waarin we gebruik hebben gemaakt van Angular en Ionic.

Meer over Ionic Next line

 

React Native

React Native is een open-source JavaScript framework voor het ontwikkelen van native apps voor o.a. Android en iOS op basis van React. Hierbij wordt gebruik gemaakt van één broncode. React Native maakt het zo makkelijk om ‘native aanvoelende’ applicaties eenvoudiger op meerdere platformen aan te bieden.

Meer over React Native Next line

 

WordPress

technieken en ontwikkelmethodes: wordpress

Bij de ontwikkeling van websites maken we graag gebruik van WordPress. Door het content management system (CMS) van WordPress te combineren met maatwerk ontwikkeling, creëren we een professionele website die door iedereen kan worden beheerd. Als klant kan je hierdoor makkelijk zelf informatie aanpassen, toevoegen en verwijderen.

We gebruiken veelal Composer-aangestuurde WordPress-omgevingen in combinatie met o.a. Timber en ACF. WordPress is open source en gratis in gebruik.

Enkele van onze WordPress-websites zijn Dar, Hekkelman, iCreate en MyParcel en de website die je nu bekijkt.

 

Shopify

We maken gebruik van Shopify bij de ontwikkeling van webshops. Shopify als platform richt gemaakt voor de ontwikkeling van online winkels, bevat het veel standaardfunctionaliteiten die je wenst als eigenaar van een webshop. We werken zowel met thema’s als inhouse maatwerk designs.

Een voorbeeld van een Shopify-project is make it greener.

Overig

Naast bovenstaande technieken en platformen maken we ook gebruik van:

  • Headless CMS. Een voorbeeld is ons inspiratieplatform
  • HTML5, CSS3
  • JavaScript & TypeScript
  • SASS/SCSS
  • API driven development
  • BDD en TDD
  • Git
  • CI/CD (Continuous integration/Continuous delivery) middels de OTAP/DTAP-methodiek
  • Agile SCRUM projectmethodiek
  • RxJS, ngrx/Redux
Afbeelding voor Geert

Vragen? We helpen je graag.