Deel veilig geheime informatie via geheim.linku.nl

Psst.. wil je een geheimpje delen? Dat kan via geheim.linku.nl. Een website waar je op een veilige manier informatie deelt. Denk aan wachtwoorden, screenshots of bestanden met gevoelige gegevens.

Dennis
Geschreven door Dennis
screenshot van geheim.linku.nl
screenshot van geheim.linku.nl

Zo werkt het

Je voert je geheim in het tekstveld, of uploadt het gewenste bestand. Daarna genereer je een versleutelde unieke link om te delen met iemand. De ontvanger kan via de link het geheim openen. Na openen wordt het geheim direct volledig verwijderd. Dit gebeurt ook automatisch na 1 dag, dus je geheim blijft nooit rondslingeren.

Waarom dit platform?

We willen onze partners, en eigenlijk iedereen, een manier te geven om gevoelige gegevens makkelijk te delen met ons én elkaar. Wachtwoorden versturen via de mail? Dat willen we niet, en accepteren we niet bij Linku.

En nee, we kunnen bij Linku niet zien wat er allemaal langskomt. Tenzij je bewust een link deelt met een van onze collega’s.

Maar… hoe garanderen we die veiligheid precies?

💨 Eén-klik links.

Zodra de link wordt geopend, vernietigen we deze direct. Geen zorgen over rondslingerende links. Ze zijn ook maar één dag geldig.

🔐 AES-256 bit encryptie.

Dankzij AES-256 bit encryptie zijn jouw geheimen zo goed als onbreekbaar. Deze encryptiestandaard wordt breed vertrouwd door overheid en industrie om cryptografische aanvallen tegen te gaan.

🌐 Versleuteld in de browser.

Jouw informatie wordt versleuteld in je eigen browser voordat deze ons netwerk betreedt. Wij slaan slechts een fragment van de sleutel op, waardoor zelfs wij je geheimen niet kunnen inzien.

🕵️‍♂️ Jouw privacy, onze prioriteit.

We zijn er niet op uit om je te tracken of data te verzamelen. Onze focus ligt puur op het veilig en anoniem houden van jouw gevoelige informatie.

Wees vrij om jouw geheimen te delen.

Gemaakt door je vrienden van Linku 💙