Analyse. Build. Connect.

We optimaliseren al ruim 16 jaar onze organisatiefilosofie  — en we zijn nog lang niet klaar. Maar we kunnen je er wel iets over vertellen.

Eigenaren en direct Thomas en Geert Rutten op kantoor bij het Linku logo
Eigenaren en direct Thomas en Geert Rutten op kantoor bij het Linku logo

Bij Linku hanteren we een ABC-werkwijze: Analyse. Build. Connect. Stap voor stap maken we ons klaar voor de oplevering van een digitaal product. Daarbij stellen we constant de “Waarom?”-vraag, zodat we de vraag achter de vraag kunnen beantwoorden en onze prioriteiten aanpassen wanneer nodig. Deze werkwijze geven we onze mensen mee om te komen tot innovatieve oplossingen en uitzonderlijke klantervaringen die groei en succes stimuleren.

Analyse

We beginnen het analyseren van de uitdaging. Door de juiste vragen te stellen, te luisteren, de data in te duiken en vanuit meerdere invalshoeken te kijken, komen we erachter waar de pijn zit. Aan de hand hiervan bepalen we, samen met de klant, wat het eindproduct moet worden en wat we daarmee willen bereiken.

Build

In de digitale wereld is overal een tool of app voor, maar werkt die ook voor de klant? Bij Linku maken we maatwerk producten voor bedrijven die willen groeien. Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, haken we onze designers, copywriters en developers aan om de bouw van jouw product te starten. Wees gerust: je werkt samen met een dedicated projectmanager die alle ins en outs van jouw product kent.

Connect

Voor een standaard webbureau eindigt de samenwerking hier. Maar Linku is geen standaard bureau. Want na de oplevering begint het pas écht. Alleen door samen te werken komen we tot een eindresultaat, voor de eindgebruiker. Dat is de uitkomst van onze visie.

Linku is jouw verbindende factor om het product aan de klant te brengen. Wij helpen je met het ontwikkelen van je digitale strategie om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast zullen we je product doorontwikkelen, optimaliseren en onderhouden. In voor- en in tegenspoed. Want het werk is nooit af.

Vragen?
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot
klaas fotoshoot

We helpen je graag van je probleem af.

Kom eens op de koffie met Klaas, strateeg en praatjesmaker. Hij neemt je graag mee in de oplossingen voor jouw uitdaging.

Stuur een berichtOf bel: 024 3000 316