Waarom ik voor Linku kies: Frank van Hest

Mijn fascinatie voor technologie begon vroeg, toen ik als achtjarige mijn eerste computer kreeg, een Atari ST. Dat was de aanzet voor mijn passie voor computers en programmeren. Mijn vader moedigde deze interesse aan door mij een Duits programmeerboek te geven en te zeggen: "Probeer het maar, kijk wat er gebeurt." Het was alsof een nieuwe wereld voor mij openging. Die nieuwsgierigheid naar technologie is altijd gebleven.

profielfoto van Frank
Geschreven door Frank
frank signing 2_upscayl_4x_ultrasharp
frank signing 2_upscayl_4x_ultrasharp

Overstap naar Linku

Voordat ik bij Linku kwam, heb ik diverse avonturen beleefd in de IT-wereld. Na bijna zeven jaar ervaring bij Rootnet en verschillende functies in de IT, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Via kennismakingen en gesprekken ontdekte ik dat Linku de ideale plek voor mij zou zijn. Een testproject als uitdaging vond ik tof, omdat ik in het diepe werd gegooid. En daarmee gelijk mijn werkhouding en denkwijzen getoetst werden.

De overstap naar Linku was voor mij een logische keuze. Na mijn burn-out zocht ik een werkplek waar ik mij gewaardeerd zou voelen en rustig aan kon beginnen.

Mijn eerste indruk

Linku is een professioneel bedrijf, maar voelt als een warme, gastvrije club mensen. Men is hier echt geïnteresseerd in wat je als persoon naar de tafel brengt. Er is een sterke focus op samenwerking en het vinden van de beste oplossingen voor de klant, niet alleen technisch maar ook door echt te begrijpen wat de klant nodig heeft.

Wat heb ik nodig om te groeien?

Een omgeving waar ik zowel professioneel als persoonlijk kan groeien. Linku biedt mij complexe technische uitdagingen en de kans om in projecten te duiken waarbij diep de inhoud induiken vereist is. Dit helpt mij mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en tegelijkertijd waardevol te zijn voor het team. En met mijn ervaring anderen helpen, daar kan ik ook echt van genieten en wil ik verder in groeien.

Wat maakt je werk uitdagend?

De dagelijkse uitdagingen bij Linku liggen in de snelle ontwikkeling van technologie en de uiteenlopende klantvragen die steeds om nieuwe oplossingen vragen. Dit vraagt om een adaptieve houding en een voortdurende drive om mijn kennis uit te breiden en toe te passen in praktische scenario’s. En de mensen om me heen daarin mee te nemen.

Wat weten collega’s nog niet van jou?

Wat veel mensen niet weten, is dat ik een grote liefhebber ben van Lego. Deze hobby begon als een manier om te ontspannen. En is het gewoon tof om te zien wat voor een bouwwerken er mogelijk zijn. Ik vind het heerlijk om uit losse onderdelen iets nieuws en creatiefs te bouwen.

Aan de Lego met mijn zoontje

Wat ik nog wil meegeven

Mijn advies aan iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in webdevelopement is om altijd nieuwsgierig te blijven, te experimenteren en open te staan voor nieuwe ervaringen. Linku biedt een omgeving waarin je kunt groeien, leren en excelleren, zowel professioneel als persoonlijk.