Bedenken

Een goede strategie is de basis voor online succes. Wat zijn je doelstellingen? Wie wil je bereiken met jouw website, webshop of applicatie? En wat is het online gedrag van jouw doelgroep?

Advies en projectmanagement

Online ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Welke online mogelijkheden zijn er allemaal? Waar wil je heen met jouw bedrijf en hoe kunnen we de online ontwikkelingen inzetten voor jouw bedrijf? Advies speelt een centrale rol in deze fase. Alles wat je online doet doe je met een reden. Om ervoor te zorgen dat je online activiteiten echt succesvol zijn, is het belangrijk dat je bewuste keuzes maakt en weet wat je wil bereiken. Hoe kun je dit het beste doen? Samen formuleren wij een online strategie en stellen we doelen op. Dit geeft duidelijkheid, zorgt voor houvast voor je online activiteiten en maakt jouw strategie meetbaar.

Om deze strategie tot uitvoer te brengen is het belangrijk dat het project goed gemanaged wordt. Door de communicatielijnen open te houden en regelmatig aan jou terug te koppelen kunnen wij de kwaliteit van het project waarborgen. 

Meeting adviestraject LinkU
Vormgeving van de website van Sportnieuws
Design

Jouw website, webshop of applicatie moet beschikken over een duidelijke structuur en moet gebruiksvriendelijk zijn. De focus bij webdesign ligt op een optimale gebruikerservaring, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Bij het maken van een ontwerp verplaatsen we ons in jouw online doelgroep en besteden wij veel aandacht aan usability, user experience, user interface en conversie. We zorgen ervoor dat de ontwerpen die wij maken technisch haalbaar, gebruiksvriendelijk zijn en zorgen voor optimale conversie. Belangrijk is uiteraard ook dat jouw online product er goed uitziet, aansluit bij je bedrijf en zorgt dat de doelen worden behaald.

Websites

Een website moet snel zijn, goed gevonden worden en eenvoudig zelf te beheren zijn. Het is jouw online visitekaartje en je wil jezelf uiteraard goed presenteren. Om je van alle gemakken te kunnen voorzien ontwikkelen wij websites op basis van een Open Source Content management systeem (CMS), zoals WordPress en Drupal. Hiermee kun je jouw website zelf eenvoudig beheren. Aan al jouw wensen kan worden voldaan, omdat wij zowel op het gebied van design als techniek, maatwerk oplossingen bieden.

Website ontwikkeling
Ontwikkeling webshop
Webshops

Bij een webshop draait alles om beleving en natuurlijk verkoop. Om de juiste beleving van jouw product neer te zetten, is het belangrijk dat jouw webshop een passende uitstraling heeft en zorgt voor vertrouwen bij de potentiële koper. Met behulp het Open Source systeem Prestashop of WordPress in combinatie met WooCommerce ontwikkelen wij winstgevende webshops die zowel voor desktop als mobiel geschikt zijn. Een goedwerkende webshop zorgt voor meer conversie en dus voor meer omzet.

Applicaties

Een online applicatie is altijd maatwerk: geheel afgestemd op jouw wensen en ontwikkeld om in jouw behoefte te voorzien. We bijten ons graag vast in complexe maatwerkoplossingen en lastige integraties met (bestaande) systemen. Met behulp van het Open Source PHP Framework Symfony ontwikkelen wij uitgebreide applicaties. Van procesoptimalisatie, automatisering tot geavanceerde e-commerce oplossingen, met een webapplicatie zijn de mogelijkheden divers.

Webapplicatie ontwikkelen
Screenshot LinkU helpdesk systeem Teamworkdesk
Technisch onderhoud, support en doorontwikkeling

Jij wil je geen zorgen hoeven maken om het onderhoud van jouw online product. Daarom garanderen wij je van ondersteuning, ook na de oplevering. Wij voorzien jouw platform van software updates, veiligheidsupdates en technisch onderhoud. Daarbovenop staan we altijd klaar voor eventuele vragen of problemen. Doordat we je een direct aanspreekpunt bieden wordt jouw vraag altijd zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Bekijk hieronder enkele cases uit ons portfolio