Webapplicatie ontwikkelen

Een terechte keuze: je wil jouw webbased applicatie door een gespecialiseerd en professioneel webbureau laten ontwikkelen. Een betrouwbare partner met veel technische kennis en kunde, die jou ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en uitstraling de beste oplossingen biedt. Jouw bedrijfsvoering is tenslotte gebaat bij een stabiele online oplossing. Gelukkig heb je ons inmiddels gevonden. LinkU voorziet je graag in het volledige traject van applicatieontwikkeling.

Wat kan een webapplicatie voor jou betekenen?

Dit is afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen en redenen waarom er binnen jouw bedrijf behoefte is aan een webapplicatie. Met een webapplicatie kunnen bijvoorbeeld jouw huidige bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Het kan ook zo zijn dat je jouw bedrijfsvoering met een applicatie wil uitbreiden of je kunt er een geheel nieuwe dienst of nieuw product mee aanbieden. Een webapplicatie kan ook dienen om arbeidsintensieve processen te automatiseren, zodat je kostenbesparingen kunt realiseren. Kortom, nieuwe ideeën en mogelijkheden kunnen tot leven worden geroepen en nieuwe markten kunnen worden aangeboord. Naar ons idee maken de vele mogelijkheden de ontwikkeling van een webapplicatie ontzettend interessant. Bovendien heeft ieder vraagstuk een eigen oplossing. Hier bijten wij ons graag in vast.

Webapplicatie ontwikkelen
Symfony php framework logo
Wat is de beste oplossing?

Je hebt een stabiele en veilige oplossing nodig, eentje met een goede fundering die geschikt is voor doorontwikkeling, dat begrijpen wij als geen ander. Jouw online applicatie is altijd maatwerk, maar ook daarin zijn er verschillende niveaus. Het kan een volledig maatwerk systeem zijn, maar het kan ook aangevuld worden met bestaande onderdelen. LinkU bouwt webapplicaties op basis van het open source PHP framework Symfony. Dit framework is simpel gezegd een fundering voor onze technische werkzaamheden. Bovendien is jouw applicatie altijd en overal via de browser beschikbaar, zowel op mobiele apparaten als op desktops en laptops.

 

Aan de hand van jouw business en behoefte adviseren we je welke functionaliteiten en welke oplossingen voor jouw bedrijf geschikt zijn. Ook kunnen koppelingen met bestaande externe systemen worden ontwikkeld, maar er kunnen ook bestaande koppelingen met systemen van derden worden geïntegreerd. Denk hierbij aan CRM of ERP-systemen. De bottom line is dat complexe informatie eenvoudig gepresenteerd moet worden.

Wanneer is jouw webapplicatie goed?

Je hebt hem door LinkU laten ontwikkelen, dus je mag ervan uitgaan dat het onderste uit de kan is gehaald. Van ideeën krijg je meer ideeën en succes smaakt naar meer, daarom is er bij een webapplicatie vaak sprake van doorontwikkeling. Hier een goede structuur in aanbrengen en de juiste technieken toepassen is onze kwaliteit. Ook voorzien wij in het onderhoud en de support van jouw webapplicatie. Zo kan je erop vertrouwen dat deze altijd naar behoren werkt.

Icoon webapplicatie optimalisering doorontwikkeling
Bekijk hieronder de succesverhalen van onze klanten en hun applicaties