Webdesign

Met het toepassen van professioneel webdesign verzorgen wij als webbureau uit Nijmegen een complete oplossing voor bedrijven die willen groeien.

webdesign professionele website
webdesign professionele website

Wat maakt een goed webdesign?

Een goed webdesign verhoogt conversie, een slechte zorgt ervoor dat klanten of bezoekers voortijdig afhaken. Daarom zijn wij extra secuur met het design zodat we niet alleen een werkend product leveren, maar ook een oplossing die gebruiksvriendelijkheid is en aantrekkelijk voor het oog.

Maatwerk website tegenover template

Veel webdesigners werken met zogenaamde templates bij de ontwikkeling van (WordPress) websites. Een template is een sjabloon dat je kan aanpassen aan je wensen. Het voordeel hiervan is dat je goedkoop en snel een website kunt bouwen. Het nadeel is dat je vast zit aan een bepaald sjabloon.

Wanneer je als organisatie echt wil groeien is maatwerk webdesign de oplossing. Wij ontwikkelen onze WordPress-websites van de grond af aan, gebouwd rondom jouw doelen, wensen, je doelgroep, organisatie en bestaande systemen. Zo creëren we een springplank voor jou om te groeien en doorontwikkeling mogelijk te maken.

Je doelgroep bereiken

Een goede website is ontworpen rondom je doelgroep. Het begrijpen en herkennen van je doelgroep is daarbij een belangrijke voorwaarde.

We letten bij het functioneel ontwerp van je platform goed op vormgeving, kleur, typografie en call-to-actions, zodat jouw beoogde bezoekers intuïtief kunnen navigeren op je platform. Dit verhoogt het gebruiksgemak, de gebruiksvriendelijkheid en de conversiecijfers. Dat heeft weer een positief effect op SEO en maakt je website goed vindbaar.

Ook het verwerken van de huisstijl en eventueel het toepassen van branding is een belangrijk onderdeel in onze designfase. Zo garanderen we een website die past bij de uitstraling van je bedrijf.

User experience

Webdesign toont veel raakvlakken met de user experience, een van onze kerndiensten.

Naast het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en het verzorgen van een aantrekkelijk platform, proberen we met het optimaliseren van de user experience bezoekers te sturen en gedrag te motiveren. Zo begeleiden we bezoekers (onbewust) sneller naar de juiste informatie of gewenste functionaliteit.

Voor afvalinzamelaar Dar hebben we bijvoorbeeld een website gemaakt die beschikbare informatie afstemt op de gemeente van de bezoeker.

Mobiele responsiviteit en feedback

Het gebruik van mobiele apparaten neemt nog altijd toe, daarom maken we unieke designs voor de mobiele versie van je platform. Zo is je platform altijd en overal toegankelijk voor iedereen.

Een design komt samen met jou, de klant, tot stand. Je kan live meekijken in onze interactieve designs met het programma InVision, waarin je ook gerichte feedback kan geven.

Wij zullen veel vragen stellen als: “Waarvoor komen bezoekers naar dit platform?” en “Waar wil hij zijn informatie vinden en via welke route komt hij daar?” De antwoorden op deze vragen helpen ons je platform vorm te geven.

Vragen?
Cover afbeelding voor Webdesign
Cover afbeelding voor Webdesign
Cover afbeelding voor Webdesign

Webdesign Nijmegen bij Linku

Bekijk meer websites of webapplicaties die we hebben gemaakt. Benieuwd of wij je kunnen helpen? We denken graag vrijblijvend met je mee!

Stuur een berichtOf bel 024 3000 316