• TrophyWebbureau met 10+ jaar ervaring
  • HouseWij maken websites, apps en webapplicaties
  • MedalWinnaar FD Gazellen 2018!
  • Page 1Specialist in digitale automatisering
  • Google+ icon4.9 ★★★★★ Klantbeoordeling
Banner for Webdesign

Webdesign

Je wilt dat jouw website, webshop of applicatie er goed uitziet en makkelijk is in gebruik. Met het toepassen van webdesign verzorgen wij als webbureau uit Nijmegen een complete oplossing.

Wat maakt een goed webdesign?

Een goed webdesign verhoogt conversie, een slecht webdesign zorgt ervoor dat klanten of bezoekers voortijdig afhaken. Daarom zijn wij extra secuur met het design zodat we niet alleen een werkend product leveren, maar ook een oplossing die gebruiksvriendelijkheid is en aantrekkelijk voor het oog.

Aantrekkelijkheid verhogen met webdesign

Bekijk wat we hebben gemaakt
Afbeelding voor Het heruitvinden van donatiewebsite Geef.nl
Next lineHet heruitvinden van donatiewebsite Geef.nl

Maatwerk webdesign

Veel webbureaus werken met zogenaamde templates bij de ontwikkeling van websites. Een template is een sjabloon dat je kan aanpassen aan je wensen.

Het voordeel hiervan is dat je goedkoop en snel een website kunt bouwen. Het nadeel is dat je het moet doen met de handvaten die beschikbaar zijn.

Als je als grote organisatie meer bezoekers wilt trekken op je website, je omzet wil verhogen of koppelingen wil maken met bestaande systemen is maatwerk webdesign vereist.

Wij ontwikkelen onze websites van de grond af aan, gebouwd rondom jouw doelen, wensen, je doelgroep en je organisatie. Zo creëren we geen handvat, maar juist een springplank voor jou om te groeien.

Omzet verhogen met webdesign

Bekijk de case van Eline Rosina
Afbeelding voor Hoe we de omzet van webshop Eline Rosina verhoogden
Next lineHoe we de omzet van webshop Eline Rosina verhoogden

Je doelgroep begrijpen en bereiken

Goed webdesign is ontworpen rondom je doelgroep. Het begrijpen en herkennen van je doelgroep is daarbij een belangrijke voorwaarde.

We letten bij het functioneel ontwerp van je platform goed op vormgeving, kleur, typografie en call-to-actions, zodat jouw beoogde bezoekers intuïtief kunnen navigeren op je platform. Dit verhoogt het gebruiksgemak, de gebruiksvriendelijkheid en de conversiecijfers van je platform.

Zo bereiken we de juiste bezoekers op de juiste manier.

User experience

Webdesign toont veel raakvlakken met de user experience, een van onze kerndiensten.

Naast het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en het verzorgen van een aantrekkelijk platform, proberen we met het optimaliseren van de user experience bezoekers te sturen en gedrag te motiveren. Zo begeleiden we bezoekers (onbewust) sneller naar de juiste informatie of gewenste functionaliteit.

Voor afvalinzamelaar Dar hebben we bijvoorbeeld een website gemaakt die beschikbare informatie afstemt op de gemeente van de bezoeker.

Webdesign bij Linku

Een design komt samen met jou, de klant, tot stand. Je kan live meekijken in onze interactieve designs met InVision, waar je ook gerichte feedback kan geven.

Wij zullen veel vragen stellen als: “Waarvoor komen bezoekers naar dit platform?” en “Waar wil hij zijn informatie vinden en via welke route komt hij daar?” De antwoorden op deze vragen helpen ons je platform vorm te geven.

Het gebruik van mobiele apparaten neemt nog altijd toe, daarom maken we unieke designs en keuzes voor de mobiele versie van je platform. Zo is je platform altijd en overal toegankelijk.

Meer weten?

Bekijk hoe we onze websites of webapplicaties maken. Benieuwd of wij je kunnen helpen? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op Next line